juli 02, 2007

Organisationen SIAD (Stop islamiseringen af Danmark) har flere gange demonstreret imod islamiseringen af vort land eller er blevet nægtet mulighed for demonstration. På denne måde har de vist, at vor grundlov ikke mere fungerer.

Ytringsfriheden er grundstenen i demokratiet, og det står ilde til, hvis nogle myndigheder forsøger at lirke den ud af dens leje.

SIAD har kikket nærmere på grundloven. De mener - som mange andre danskere - at den er ude af trit med virkeligheden, eller rettere omvendt: at virkeligheden ikke stemmer overens med grundlovens regler og værdier.
Grundloven og andre love halter langt bagefter og mange love burde være korrigeret for længe siden, da EU-politikerne inviterede så mange fremmede indenfor.
De skrifter, som tilskrives Muhammed, overskrider på ganske væsentlig punkter
grundlovens bestemmelser.

Ifølge SIAD´s Modstandsavis “Fem-i-tolv” har de nu fundet en advokat, som har kompetence og ikke mindst det fornødne mod til at forelægge problemet for domstolene.

SIAD har allerede samlet en ganske pæn sum ind, men alle ved, at retssager koster, så bidrag gerne til retssagen på kontonr.: 88 90 00 64 51 i Morsø Andelskasse, reg. nr. 9860.

Kilde: http://www.siad.dk/