juli 03, 2007

Muhammedanske kvinder tvunget til sex

Synet på prostitution og måden at bekæmpe den har varieret gennem århundreder, men uden at man har kunnet udrydde den.
I Sverige straffer man nu de mænd, der søger sex mod betaling, - - men ikke de kvinder, der blot for penges og forsørgelsens skyld gifter sig med en mand, de hverken er forelsket i eller føler sig tiltrukket af.

Selvom man finder prostitution frastødende, bør man se virkeligheden i øjnene.
Der er givetvis mænd, som af den ene eller den anden grund køber sig til sex, selvom de har en kone.

Ewa Carlenfors i Stockholmspolitiet handler ganske uanstændigt. Hun beretter, hvordan man straffer de sexkøbende mænd ved at fortælle det til deres koner. Er det i virkeligheden ikke en slags hævn eller ondskabsfuldhed?
Er det ikke konen, der bliver straffet ved sådan oplysning fra politiet?

Den tyrkiske indvandrer Gülay Kaocbay glæder sig over det svenske system:
”Hvor er det bare super!!!”, jubler han på sin blog og fortsætter:
Det giver åbenbart ”knas i ægteskabet! Hehe... Hvor er det en super lovgivning man har i Sverige, jeg synes det er enhver kvindes ret, at vide, at manden har besøgt en prostitueret, så hun kan give ham sparket!! Danmark kunne lære af nabolandet, i stedet for at man forsvarer prostitution!”

Danmark sætter ikke pris på prostitution. Vi forsøger også at holde den i skak, men vi er ikke umenneskelige og urealistiske. Prostitution findes over hele kloden.
Muhammedanere er så sandelig ingen undtagelse. Hos os er de gifte koner ikke tvangsindlagt til sex hver evige gang, det passer manden!