juli 21, 2007

De gi`r sig ikke

Brev fra Narvik:

Nogle muhammedanere i Trondhjem har gennem en TV-reporter hørt, at der hænger en tegning af Muhammed som terrorist i politihusets private kantine (satiren fra JyllandsPosten ?), og nu er fanden løs! Der var desuden en tegning af en norsk politibetjent, som blev kogt af kannibaler i Afrika, og disse ”kannibaler” udlægges åbenbart som muhammedanere, eftersom islamister kan blive oprørt over tegningen. (Påminder ”kannibalernes” vold måske om muhammedanernes?)

Advokat Abid Q. Raja er ophidset og forsøger at skræmme politiet til at beklage tilstedeværelsen af de satiriske tegninger. Be, be, be, be, undskyld! Aldrig gøre det mere!

Hvad har muhammedanerne med politihusets kantine at gøre? Norsk politi har vel lov at have de billeder, de vil på deres vægge? Nu må disse pakistanere holde op med at kritisere ytringsfriheden, spille krænkede og kalde alt, hvad vi gør her i Norge for ”racisme”! Det er vel katten ikke pakistanere, som skal bestemme, hvad nordmænd skal have på væggene, hverken privat eller på arbejdspladsen? Mage til frækhed skal man lede længe efter.

Forstår de ikke, at de bare ødelægger det for sig selv? Deres rygte blandt folk er meget dårligt, og bedre bliver det ikke, når denne advokat Raja står frem på TV og beklager sig over politiets holdninger. Hvad ved han om det? Og hvilke holdninger har muhammedanerne over for os nordmænd ?

Rajas optræden på TV var fræk. Det er som altid, hvor de råber op, historien om de berømte fjer, der blev til fem høns.

Det virker som om spektakler er hverdag hos muhammedanere?

Lad os få fred for disse intrængere, som desværre er i færd med at ændre vort land!

Narvik, 18.07.07.
Amund Garfors