juli 12, 2007

Kamelbod

Som alle ved, er Storbrittanien noget længere fremme med islamiseringen end vi andre. For fem år siden kunne man i Berlingeren læse om, hvordan islamister har dannet et paralellesamfund med en egen selvbestaltet shariadomstol med 11 dommere De dømmer efter, hvad de læser sig til i koranen. Domstolen er ikke officielt anerkendt.

I 2002 havde domstolen allerede behandlet 800 ægteskabssager og 200 skilsmisser samt en bunke stridigheder, hvor man blandt andet har dømt de skyldige til at betale ”blodpenge” (diya). I stedet for gengældelse, udreder den skyldige eller hans familie et pengebelæb til den forurettede eller hans familie. En mand blev overfaldet af en bande unge muslimer og fik beskadiget hovedet, øjne og næse. Boden udregnedes i kameler: ialt 33 stk. á 1.200 engelske pund, hvilket i Danmark ville have svaret til ca. En halv million kroner.

Men hellere blive straffet her i denne verden end i den næste! Dommeren var i øvrigt den berygtede sheikh Omar Bakri Muhammed, som nok ved, hvordan der er i helvede! Han er blevet kaldt Bin Ladens repræsentant i Europa. Han har grundlagt den extreme islamistiske gruppe ”Al Muhadjerun” og underviser på en extrem koranskole. Han og hans tilhængere jublede over massakren på de ansatte i WTC...

Skal det også betales i kameler?

(Kilde: Berlingeren 20. april 2002)