juli 11, 2007

Margot har fundet Fællesnævneren

Vi har tidligere omtalt den svenske EU-kommissionær Margot Wallström her på bloggen. Hun er NB viceformand og øverste kommunikationsansvarlige i EU!!!
Og hun er/var åbenbart meget populær i Sverige, for hun ansås som værdig til at afløse statsminister Göran Prersson som leder af socialdemokratiet, men hun afslog og i stedet blev det Sveriges berygtede ”Måna”, Mona Sahlin. Det gør nok lige fedt. De er vist to ud af et stykke.

Margot Wahlstrøm har tidligere i forbindelse med starten på EU-politikernes ”tænkepause” forklaret, at hun stod for ”Plan D”, d.v.s. for ”dialog og debat”. Man skulle i pausen fjæske for EU-borgerne ved at indbilde dem, at EU var demokratisk.

Jo, god morgen, mine blanke støvler. Demokratiet har længe skrantet, og til sidst gjorde Giscard Estaing en tilståelse, nemlig at EU-politikerne bedrog os. Og nu har Barroso sagt det så tydeligt som det kan siges: EU er ikke en superstat, men - - et IMPERIUM !

I mellemtiden arbejder Wallström videre på at gøre Europæerne multikulturelle.

Hun har opdaget, at der er een ting, som alle mennesker har tilfælles, uanset, hvor på jordkloden de bor. Det må udnyttes!
Hun står i spidsen for en kampagnem der har lanceret en kortfilm med – sex!
En svensk blogg anmelder den: ”Trøjen rives over hovedet, der fumles med bukseknapper og trusserne ryger ned om anklerne. Så går det ellers løs.
18 forskellige par i alle aldre, racer - og positioner. Hetero- såvel som homoseksuelle dyrker sex i en 44 sekunder lange video. Wallströms kampagne skal vække interesse for EU's arbejde og vise mangfoldigheden i den Europæiske Union.”

Hendes talsmand forklarer, at filmen mere end noget andet viser, hvad det er EU laver:
Nemlig at bringe folk sammen på tværs af forskelligheder.

Denne og andre 49 kortfilm skal vise de 27 europæiske vasalstater hvilken ophøjet kultur, de er med i. Mon ikke en del vil korse sig! Det gør i hvert fald den svenske blogg, hvorfra jeg har historien: ”Och dylikt trams är vi med och pröjsar - take me out of here!”