juli 29, 2007

Sveriges Tragedie 19 Asylfiduser

Det gælder om at få opholdstilladelse, som kan føre videre til statsborger-skab. Sagerne kan evt. fremmes gennem brug af egne eller andres børn.

Den øjensyge pige, Nadina, sysselsatte svenske journalister i længere tid, og den ene tårevædede fremstilling efter den anden fremførtes i masse-medierne. Fakta er følgende:
Den bosniske familie Imamovic (moder og tre børn) kom i marts 1999 til USA ved hjælp af Nadinas storesøster Edina og en amerikansk valgkontrollør.

Nadina undersøgtes ved øjenklinikken ved Massachusetts General Hospital samt ved Perkins Institut for blinde ved Bostons Børnehospital. Efter nøje undersøgelser konstaterede samtlige øjenspecialister, at det ikke gik at operere Nadina, og det var heller ikke muligt at forhindre, at hun bliver blind.

Kilde: Artikel i Portsmouth Herald af Jason Schreiber den 28. marts 1999

De amerikanske læger tilbød Nadina behandling i USA; men da familien
Imamovic ikke kunde få permanent ophold og social pleje, afslog de tilbu-det. Så rejste familien med søsteren Edina som tolk til Sverige og efter 5 afslag på asylansøgninger dér et smut til Tyskland. I 2002 skulle den sjette anke behandles i svensk udlændingenævn. Den 23. november 2002 sad søsteren Edina i TV og anklagede det svenske immigrationværk for, at Nadina bliver blind. En uhørt anklage! Familien har siden 1999 vidst, at Nadinas sygdom ikke kan helbredes med operation, og at pigen ubønhørligt bliver blind. Den pleje, Nadina behøver, findes i Bosnien ifølge svenske lægers undersøgelse.

”Tilfældet Nadina” var ikke andet end ren og skær afpresning om opholdstilladelse for familien på falsk grundlag.