juni 18, 2010

Tyskland forbløder


Forholdene i Berlins skoler bliver værre og værre. Naturligvis. Det kunne jo ikke blive andet. Og værst naturligvis i de socialbelastede områder, hvor indvandrerbørnene end ikke kan klare grundskolen, således at 40-50 % bliver hængende i de allerførste klasser. Det duer heller ikke, for der skal jo være plads til næste årgangs børn fra de fremmede storfamilier.

Mange børn har heller ikke de mest grundlæggende almene færdigheder som f.eks. at holde på en saks. De har forsømt børnehaverne, selvom de var indskrevet. Og i børnehaverne har man personalemæssigt heller ikke mulighed for at tage sig mere detailleret af de enkelte børn. Børnene taler et selvlavet utroligt primitivt sprog.

Officielt forsøger man at dække over al den umulige elendighed, men kendsgerningerne bekræfter udtalelsen fra chefen i Bundesbank, Thilo Sarrazin: indvandringe gör os dummere!
(omtalt her på bloggen 11.6.2010).
Det bedste ville nok være at tilpasse skolerne til børnenes niveau - d.v.s. til Ritt Bjerregaards: hvad ikke alle kan lære, skal ingen lære!


Kilde: den tyske Politically Incorrect 18.6.2010.
http://www.pi-news.net/2010/06/deutschland-verbloedet-2-0/#more-142223