juni 03, 2010

Svensk nationaldag på islamisk!

Mens Danmark både kan fejre en grundlovsdag og en Valdemarsdag som nationale dage, så har Sveriges folk først i 2005 fået en egentlig nationaldag, idet de fik lov at gøre deres flagdag den 6. juni til fridag, hvis de byttede den med en arbejdsdag. Man foreslog så at arbejde 1. maj, eftersom vejret på den tid er meget lunefuldt og de politiske marcher på stærk nedtur. Men det kunne det socialistiske regime ikke godtage. Det var bedre at sløjfe en kristen tradition, og dermed blev svenskerne 2. påskedag almindelig arbejdsdag.

Den svenske flagdag, nu altså nationaldag, den 6. juni fejres til minde om valget af Gustav Vasa til Sveriges konge 1523. I bygderne var der tradition for folkedans til spillemandsmusik ude på engen.
(Lad det her lige være sagt, at spillemandsmusik har en hel anden tradition i Sverige end i Danmark og at der er store konkurrencer hvert år og udnævnelser til Rigsspillemænd.)
På flagdagen uddeler kongen i øvrigt flag til foreninger og organisationer.

Nationaldagen i Sverige er nok kommet forsent. ”National” er et politisk-korrekt ”fyord” i EU, som da også ivrigt har gjort, hvad de kunne for at udrydde nationalitet for at gennemtrumfe deres føderale stat. Den såkaldte ”multikultur” skal først lave multikulturelt kaos, og når dette er et faktum, som vi er lede og kede af, vil døren stå åben for en diktatorisk monokultur, islam. Den kan bringe orden i det hele, og enhver vil vide, hvor ens plads er, både hjemme og ude. Kort og godt på den tid vil den sidste rest af individuel frihed forsvinde.

I 2007 fejrede man svensk nationaldag med dans i Malmø ….. i Islamisk Center ved moskéen!!!!

Det står ikke bedre til oppe i Gävleborgs Län i år, hvor man i Sandviken sløjfer spillemændene og folkedansen helt til fordel for……kurdisk og arabisk jammermusik!!!!