juni 29, 2010

Den perverse profet


Her er endnu et lille bidrag til kendskabet til den forunderlige skikkelse, som Muslimer betragter som det højeste forbillede og værd at efterligne i enhver henseende.Har I muslimske venner og bekendte, så giv dem en kopi. I behøver ikke at ulejlige Abdul Wahid Petersen, ham har vi sørget for at orientere.

Dette er en fortsættelse af Fader Zakaria Botros’ undersøgelse af Muhammeds sexualmoral (eller mangel på samme). Sidst vi forlod den koptiske præst var han i gang med at læse rapporter fra en hadith, som udtalte at islams profet "beundrede" en lille 2-3 års pige (og sagde at han håbede at leve længe nok til at gøre hende til sin hustru). Desuden fik vi at vide at profeten "lå" i graven med en død kvinde. I den episode begyndte han med profetens "transvestit"-tilbøjeligheder. Han læste fra flere hadiths, også Sahih Bukhari.
Fader Botros hævder at der er ikke mindre end 32 forskellige referencer til dette fænomen i islams bøger - hvori Muhammad ofte lå i sengen iført kvindetøj, specielt hans barnebrud Aishas.

Fader Botros: “Måske tror muslimerne at han kun klædte sig i Aishas tøj? Hun var jo hans yndling, måske ville han, efter intimt samvær bare ligge i sengen med hendes tøj? (Her skjulte præsten ansigtet i hænderne og jamrede over at han var nødt til at tale om så skammelige ting.) Så røbede han en interessant og afslørende hadith fra Sahih Bukhari (2/911), som har optegnet at Muhammed har sagt: "Åbenbaringerne (dvs. Koranen) kommer aldrig til mig når jeg er klædt i kvindetøj - undtagen når jeg er klædt i Aishas," hvilket antyder at det måske ligefrem var en vane for profeten at være klædt i kvindetøj. Fader Botros gik herefter til nogle kommentarer i Tafsir of al-Qurtubi — an authoritativ exegese (skriftudlægning) i islam. Han læste én anekote hvor Aisha sagde, at en dag, da Muhammed lå nøgen på sengen kom Zaid og bankede på; uden at klæde sig på åbnede Muhammed døren og "omfavnede og kyssede ham" - nøgen som han var. Andetsteds konkluderer Qurtubi at profeten - bønner og velsignelser over ham - "konstant var optaget af kvinder. "Henvendt til muslimske seere og lyttere: sagde Fader Botros: "Så dette er jeres profet - den allermest moralsk retlinede mand? I stedet for at være optaget af bønner og gode gerninger var han optaget af kvinder" (fortsættes).

(Oversat fra Raymond Ibrahims engelske tekst af P.H. Bering)