juni 16, 2010

Skammelig Journalistik. Islamisering af småjenter.

Jeg ser at VG (Verdens Gang, Norge) skal nå gå i gang med en stor serie om ””Det nye Norge”. Ja, det var virkelig på tide at noen aviser nå begynner å ta denne oppgaven på alvor – før det gamle Norge forsvinner for godt. Og det første tema som VG nå tar opp i full bredde er bruken av hijab på småunger, helt ned i 5-årsalderen. Her er det politisk redaktør Hanne Skartveit som går første runde, og der hun forklarer, analyserer og kommenterer så godt hun kan. Men det er trist at hun ikke klarer denne jobben bedre. Ja, hun må sannelig bruke SV som sannhetsvitne der hun sier følgende: ”Vi liker heller ikke hijab på småjenter, men det er ingenting vi kan gjøre. Vi kan jo ikke gjøre småjentenes liv til en slagmark!”

Tenk å skrive noe slikt? Og det kommer altså fra en kvinne, en ”rødstrømpe” og kvinneaktivist som har gjort karriere i arbeidslivet, og fått både i pose og sekk? Og nå tillater hun seg på vegne av småjenter, en toleranse som i framtida vil sende hennes barnebarn tilbake til kjøkkenbenken og sette Norge 100 år tilbake i tid. Hun burde virkelig skamme seg! Her kommer Skartveit med en uforbeholden tillatelse og toleranse som det aldeles ikke finnes dekning for i dette landet. Enda er vi nordmenn herrer i eget hus. Men det har ikke VG og Skartveit noen forståelse for. Hun sier at hun vil ikke at muslimske småjenter skal bli ”slagmark”! Men det hun glemmer i sin iver med å gjøre muslimene til lags, det er at våre egne småjenter vil ble en eneste stor krigssone til slutt. For nå er det de muslimske guttene som blir å sette agendaen. Og derfor blir norske jenter UTEN hijab fritt vilt i skolegården, og til å mobbe og til å trakassere. Det er utrolig at Skartveit ikke har bedre argumenter enn det hun bærer til torgs; at et forbud mot hijab i barneskolen vil gjøre småjenter til frontsoldater i de voksnes kamp. Hallo Hanne Skartveit! Du må virkelig lide av mange vrangforestillinger! Får jeg virkelig spørre deg om det nå er blitt så galt der i hovedstaden, og islamiseringen av fedrelandet kommet så langt, at man ikke lenger våger å henge bjella på katta? Eller i det minste kalle en spade for en spade? Har dere fullstendig gått fra vettet i hovedstaden og i den avisa?

Jeg tror nemlig at tiden er overmoden for både redaktører, politikere, biskoper, prester og ikke minst journalister til å ta et alvorlig steg, og et klart standpunkt MOT islam og den snikende islamiseringen av Norge! Vi ser nå i by etter by her i landet hvordan parallellsamfunnet etableres. Dette kan ikke skjules for noen lenger, selv om myndighetene gjør så godt de kan, sammen med media, med å glatte over realitetene. Vi ser nå også en gryende oppløsning av våre opparbeidede og grunnfestede verdier som forsvinner som dugg for sol. Vi ser svindel og bedrag rundt oss på alle kanter. Og vi ser et Norge som forandrer seg til det verre på alle områder. Og Skartveit, hun forbigår lett alt dette negative med ”Det nye Norge”. For det er IKKE kvinner som har tatt initiativ til hijab, chador, nicab, eller burka. Men det er de muslimske menn! Hun glemmer også at islam er innstiftet av en pedofil voldsmann, og skapt for menn som kan herje med sine kvinner! Den progressive Skartveit som har gjort karriere i livet ,hun burde vite at islam er mannssjåvinisme av verste sort! Og slikt får støtte fra ”rødstrømpen” Skartveit? Ikke til å tro! Men slik er norske kvinner.
Sjøl har de kravlet om bord i livbåten, blitt reddet og kommet seg på tørr grunn, men når de ser sine medsøstre kjempe for livet, da snur de seg bort… Nei Skartveit, du bør skamme deg! Og aldeles ikke resignere, der du skjuler deg bak prinsipper om valgfrihet. For da er du en hykler! Småjenter som utstyres hjemmefra med hijab over hodet, de har nemlig ikke noe valg! Det er ikke det frie Norge som nå lenger skal bestemme vår utvikling og vår egenart, men nå er det foreldrene til de muslimske barna som vil bruke disse små som islamismens frontsoldater. Der de prøver å få fotfeste, grobunn og styring i vårt land. Det bør Skartveit ta inn over seg og forstå. Og hun bør aldeles ikke kapitulere overfor krigsmakten islam!

Kampen mellom det onde og det gode er blitt mye hardere for de muslimske jenter i dette landet. Og når selv frie norske ”rødstrømper” – som Hanne Skartveit svikter dem, da er nesten håpet ute for disse stakkars jentene. Ja det rått, sjofelt, umenneskelig og tragisk nå Hanner Skartveit later som om islamismens innføring i kongeriket er et fritt valg for disse jentungene, og som blir tvunget inn i en hijab eller burka, mens norske jenter kan gå i lette sommerkjoler.AMUND GARFORS, 8520 Ankenesstrand. Narvik, 06.06.10