juni 07, 2010

Smukt indpakningspapir

Det er GODT at flere og flere af de der har et navn i offentligheden står frem og fortæller om hvilke triste kendsgerninger der kan forbindes med islam.
Men det er ikke religiøsiteten der gør folk voldelige – det er hele ideologien ISLAM der sørger for dette!
Den religiøse del af islam er langt den mindste del, men den anvendes som indpakningspapir af det det drejer sig om i islam :
det juridisk – politiske system
det socialt – økonomiske system.

Hensigten med islam har Allah via Mohammed beskrevet ganske tydeligt og den er, at den hele klode tilhører Allah og det er enhver muslims pligt at medvirke til JIHAD så samtlige ikke-islamiske lande og befolkninger bliver underlagt islams banner.For at få muslimerne sporet til JIHAD siger Allah, at de er denne klodes Rene, 1.klasses mennesker og at samtlige ikke-muslimer er Urene, 2. klassesmennesker, som muslimer er her på kloden for at herske over.
Når børn og unge opdrages med en sådan opfattelse af dem selv, og af deres ikke-muslimske medmennesker, behøver de ikke at være specielt religiøse for i praksis at agere supremachistiske overfor ikke-muslimer .

Det er en utrolig led opdeling af mennesker islam har og praktiserer – og ingen kan vel tro at denne ikke vil give resultater i retning af den adfærd vi hver dag oplever muslimer lægge for dagen i samtlige de vestlige lande de er tilvandrede.


Indlæg fra Vivi Andersen 7. juni 2010.