juni 07, 2010

Pøbelpoliti

Ligegyldigt, om nogen optræder splitternøgne på gaden eller andetsteds, kan det aldrig være menigmands opgave at agere moralpoliti.


DFU kræver retsforfølgelse af unge islamist-lømler efter overfald på sangerinden Medina. Formanden for Dansk Folkepartis Ungdom, Bente Kronborg Flensted, er rasende efter at unge islamister i går i forbindelse med en koncert i Ishøj Byhave kastede rådne æg efter den danske pop-sangerinde, Medina, fordi hun optrådte nedringet og iført hotpants. Islamisterne forsøgte under koncerten tillige at rive strømstikket ud til hendes mikrofon og komme op på scene med det formål at overfalde sangerinden.

- Det er fuldkommen uacceptabelt, at unge islamist-bøller forsøger at overfalde en dansk sangerinde, fordi hun ikke tildækker sig. Det er desværre ikke et enkeltstående tilfælde. Gruppen Outlandish har tidligere krævet, at en norsk sangerinde skulle dække sig til, for at de ville optræde sammen med hende i forbindelse med DRs juleshow. Når en blandt indvandrerunge populær gruppe som Outlandish opfører sig på den måde, ligger de i virkeligheden kimen til, at deres kollega bliver overfaldet af islamister, der deler Outlandish holdning om, at kvinder skal dække sig til, siger Bente Kronborg Flensted. Bente Kronborg Flensted er også vred over, at politiet ikke vil foretage sig yderligere i sagen.

- Det nytter simpelthen ikke noget, at politiet vender det blinde øje til sådan en sag. Vi ender med at få samme forhold som i de franske forstæder, hvor kvinder ikke kan gå omkring uden at være tildækkede. Derfor skal de pågældende unge naturligvis retsforfølges, og der skal iværksættes en omfattende indsats mod islamisme i skolerne, siger Bente Kronborg Flensted, og tilføjer.

- Det er som om vi som samfund slet ikke har forstået alvoren af den udfordring, som islamistiske unge er for samfundet. Det her overfald er ikke en bagatel – det er et symptom på, at islamismen er i vækst blandt unge muslimer. Vi skal simpelthen vågne op nu – og sende et klart signal til de her islamist-lømler om, at deres adfærd er komplet uacceptabel i det her land, siger Bente Kronborg Flensted.
Christiansborg, den 7. juni 2010/kkb PRESSEMEDDELELSE
.......................................
Spydpigens kommentar: Så er det sagt, og så sker der nok ikke mer!