juni 15, 2010

Dansk Folkeparti bekymrede over tyrkisk flertal.

Dansk Folkepartis socialordfører Martin Henriksen finder det dybt bekymrende, at et tyrkisk flertal i boligforeningen Tåstrupgårds afdelingsbestyrelse nu vil forbyde ølsalg i klubber og institutioner i bebyggelsen. Samtidig stiller den nye bestyrelse forslag om at forbyde husdyr i bebyggelsen.

Dansk Folkepartis socialordfører, Martin Henriksen, frygter, at forbudene i Tåstrupgård blot er de første af en række regler, som muslimske indvandrere vil trække ned over hovedet på danskere.”Når man får magt, som man har agt, træder de enorme kulturelle og religiøse forskelle mellem indvandrere fra den muslimske del af verden og danskere tydeligt frem.
Jeg tror ikke et øjeblik på, at den tyrkisk dominerede bestyrelse ikke har religiøse og kulturelle bevæggrunde for at forbyde øl og hunde i boligforeningen,” siger Martin Henriksen.

I Tåstrupgård er tre af fire beboerne indvandrere. Nu får vi et klart eksempel på, hvad der sker, når andelen af muslimske indvandrere bliver større end andelen af danskere. ”Vi har allerede set, at svinekød ikke bliver serveret i børneinstitutioner. Man kan frygte for, hvad fremtiden måtte bringe, eksempelvis hvis antenneforeninger får indvandrerflertal og kan bestemme over, hvilke dansksprogede kanaler – udover de public service kanaler, som skal distribueres – der så vil blive fjernet,” spørger Martin Henriksen.

Kilde: PRESSEMEDDELELSE fra DF, Christiansborg, tirsdag den 15. juni 2010/RT