juli 21, 2010

Tæv i Moskéskole

På den spanske ø Ibiza har myndighederne lukket en moské i byen Skt. Antoni og arresteret den marokkanske imam, Kharin, fordi han slog 12 elever på moskéens skole for arabisk kultur. Da det lokale politi havde modtaget mange klager fra forældre over, at deres børn blev slået med stok på hoved, arme og ryg i arabisk-timerne på moskéskolen, indledte man en undersøgelse, men mange muselmænd ville ikke udtale sig. De få, der udtalte sig om sagen, udtrykte deres skuffelse over, at moskéskolen blev lukket. Blandt dem var en marokkansk mor med islamisk tørklæde, som havde sendt sin lille 4-årige pige til skolen for at lære religion og arabisk kultur.

Andre fortalte kun, hvor godt og fredeligt alt var angående moskéen, hvilket myndighederne bekræftede. Moskéen havde aldrig givet anledning til besvær. Muslimer, der gik derhen for at bede, generede aldrig nogen. Der var fredeligt og uden problemer. Moskéen burde ikke lukke, - og nu kort før ramadanen!

Der er ca. 1.537 muhammedanere på øen, hovedsagelig fra Marocco. Resten fra Iran, Saudiarabien, Afghanistan og de arabiske emirater.

Kilde: http://www.alarabiya.net/articles/2010/07/20/114359.html

- - - -

Hårdhændet straf er ikke ualmindeligt i moskéskoler. Det hører med, og har jo bare været en nytttig lektion for børnene. Der har tidligere været ting fremme fra afrikanske islamiske lande, hvor man har indespærret børn og/eller ligefrem lagt dem i lænker.