juli 18, 2010

Dette er islam i gang med!


Sun Tsu, kinesisk filosof, levede ifølge nogle omkring 380 f.Kr., ifølge andre tidligere.
Han skrev et værk om krigskunst, hvori han bl.a. sagde: ”At vinde 100 sejre i 100 slag er ikke højde-punktet af dygtighed. At undertvinge fjenden uden kamp er højdepunktet af dygtighed”.


Det er dette islam er i gang med!

Strategien er en fortsættelse af den kendte 5.-kolonne-virksomhed, hvor en fremmed stat med støtte af en gruppe i det land, der skal erobres, danner en celle, der arbejder for at nå målet, i reglen dobbeltsidigt med et åbent almenvenligt projekt, som kan skabe goodwill, og et fordægt ubemærket undergrundsarbejde.
Når dette når et punkt af modenhed invaderes staten af den fremmede magt og besættes af dets militær.

Dette program følges af islam indtil næstsidste punktum. Vi bliver rimeligvis ikke invaderet af fremmed militær, for som Sun Tsu sagde: det gælder at undertvinge befolkningerne uden kamp!

Det kan kun lade sig gøre ved hjælp af landets egne politikere, der enten er totalt uvidende og usædvanligt naive (næppe troligt, for nok kan det stå galt til med politikeres kundskaber, men så håbløst kan det vel heller ikke være?). - Eller de er - uden skam i livet - uærlige og kriminelle over for de befolkninger, hvis liv og velfærd, de er blevet betroet.