juli 23, 2010

Troen giver fuld ansvarsløshed.

Med den voldsomme kriminalitet som hærger Europa på grund af indvandringen, hører vi også daglig, at den eller hin gerningsmand nægter at have begået en forbrydelse. Udtalelsen er så at sige fast ritual, tilmed om man er blevet pågrebet på fersk gerning.

Vi andre udbryder umiddelbart: det er løgn! Og det er det jo set med vore øjne, men så sandelig ikke med muselmandens!
Hans skæbnereligion, islam, fritager ham for alt ansvar. Alt, hvad der foregår i verden, både ondt og godt, sker fordi Allah vil det. Det kan ingen mennesker ændre på eller tage ansvar for.

Aldous Huxley skrev om muhammedanernes skæbnetro:

"Om tingenes øjeblikkelige tilstand - præcis, hvordan de sker – synes muslimerne ikke at have den ringeste interesse i. Faktisk så erkendes det aldrig, at der er noget som en - tingenes øjeblikkelige tilstand: Allah er direkte ansvarlig for alt.
'Tror du det vil komme til at regne?' spørger man og peger på de truende skyer. 'Hvis det er Allahs vilje' vil svaret være.
Kører du forbi det lokale hospital, vil du måske spørge: 'Er lægerne gode?' 'I vort land,' vil araberen alvorligt svare som var det Salomon, 'siger vi at lægerne ikke er til nogen gavn. Hvis det er Allahs vilje, at et menneske dør, så dør han. Hvis ikke, så kommer han sig.'

Hvilket altsammen sådan set er rigtigt, faktisk så sandt at man ikke behøver at nævne det. For araberen synes det imidlertid at være summen af al menneskelig visdom....
De falder - alle undtagen de, som er uddannet efter Vestens metoder - tilbage til en før-videnskabelig fatalisme med dens medfølgende mangel på nysgerrighed og apati."

I virkeligheden ville en muslimsk forbryder vel fornægte sin religion, hvis ikke han hævdede sin uskyld (med tanke på, at det er Allah og Allah alene som råder over alt og alle).
Og en frafalden står til at få halsen skåret over og ende i helvedets flammer!


Kilde: Huxleys ord på bloggen Synopsis angående Geert Wilders budskab til muslimerne
http://synopsis-olsen.blogspot.com/