juli 22, 2010

Den perverse profet IV

Efter Father Zakaria Botros on "The perverse sexual habits of the Prophet," Part II af Raymond Ibrahims beretning fra tv-showet.

Ifølge muslimernes egne gamle beretninger om deres "elskede profets" liv, de såkaldte hadith'er, var Muhammed en helt utroligt liderlig personage. Unge drenge, kvinder i alle aldre, fra småpiger over højgravide til - ja endog lig - havde hans interesse. Oversætteren.

Dette er fortsættelsen af fader Botros' undersøgelser af Muhammeds sexualmoral (eller mangel på samme). Sidste gang vi forlod præsten og hans med-studievært bemærkede han at "ikke mindre end 20 islamiske kilder - for eksempel Ahmad bin Hanbal's hadith'er - beretter at Muhammad ofte suttede på drenges og pigers tunger." Bortos fortsatte med at læse højt fra forskellige kilder, såsom en hadith berettet af Abu Hurreira (som anses for at være en yderst pålidelig fortæller), hvor Muhammad suttede tungerne på sin fætters (den fremtidige kalifs) to drenge, Hassan and Hussein — hvis minde æres højt blandt shia-muslimer.

Derefter læste han en hadith om hvordan Muhammad suttede på sin egen datter Fatima's tunge. Fader Botros tilføjede at det arabiske ord for at sutte (mass) ikke, som nogle apologeter (undskyldere o.a.) påstår, kan betyde noget som helst andet end "sutte". "Når det kommer til stykket," tilføjede den skarptsynede præst, "er det det samme ord som bruges når Muhammads 'aktiviteter' med sine hustruer, specielt hans elskede barnebrud Aisha bliver diskuteret-"Med et udtryk af dyb afsky vendte Botros sig mod kameraet og sagde: "Kære frue, forestil dem et øjeblik at de kommer hjem og opdager at deres mand sutter på deres datters tunge. Hvad vil de gøre? Men det er endnu værre; det er din profet - den mest "moralsk retlinede" mand; en mand som hele verden skal efterligne! En mand som ifølge nedskrevne beretninger gik rundt og suttede tungerne på sine hustruer, sine døtre og unge drenge. Er dette noget en mand gør, som beskrives i koranen som det ypperste af moralsk fuldkommenhed?

Med-studieværten: "Mere!"

“Muhammad ville ikke sove før han havde kysset sin datter Fatima og nusset sit ansigt i hendes bryster (præsten angav de relevante kilder). Kære frue! hvad ville de sige til at deres mand sov med sit ansigt begravet i din datters bryster? - er det højden af moralitet?!”

Her begyndte fader Botros med nedslåede øjne næsten overstrømmende at bede om tilgivelse og sagde at han kun kunne forestille sig hvordan alle disse anekdoter måtte forurolige muslimer, men hans med-studievært forsikrede ham : "Det er ikke din fejl, fader. Det er snarere en fejl hos de muslimer, som har nedskrivet disse afskyelige ting. Uanset hvad: muslimer skal vide det. Kom med mere!

Botros fortsatte med at læse flere afslørende hadith'er, også den fra Musnad af Ahmad bin Hanbal, som beretter om den gang Muhammad så en 2-3 års pige på sin moders arm. Muhammad blev så "indtaget" i hende at han sagde, “Ved Allah, hvis den pige når at blive mandbar, og jeg stadig lever, vil jeg helt sikkert gifte mig med hende." (Nå ja, det kunne da godt være en helt uskyldig bemærkning - fra enhver anden end denne gamle lidderbuks! o.a.)

En anden hatidth fortsætter fortællingen med at berette at Muhammed faktisk døde inden denne pige nåede gifte-alderen.

Nu kunne den vrede præst ikke holde sig tilbage, men udbrød: "Åååå! Stakkels profet! Han missede én!"Botros sagde så til seerne, at de skulle huske denne sidste hadith for sammenhængens skyld, medens han læste endnu en hadith fra Sunan af Bin Said, som beretter at Muhammed sagde: "Jeg omfavnede den-og-den, da hun var med barn, og opdagede at jeg begæredede hende voldsomt.

“Hvad er det for en profet at følge?!” udbrød den forargede koptiske præst. “Hvor er hans moral? Er det den mand muslimer følger slavisk? Brug dog hovedet!”Det var sent på natten, men fader Botros var endnu ikke færdig med at opregne alle sine opdagelser vedrørende profetens sexualvaner (disse tv-shows varer halvanden time). Så da han gik videre til en hadith, der beskrev Muhammed liggende ved siden af en død kvinde i hendes grav og udpegede hadith-kategorier med betegnelsen "samleje med en død kvinde", slukkede jeg med glæde satellitmodtageren.


Posted by Raymond on January 14, 2009 12:16 AM 91 Comments Print this entry Email this entry Digg this del.icio.us
(Oversat af P.H. Bering)

Fot: undervisning i koranskole i England
Til fri afbenyttelsefortsat god sommer PHB
Se også tidligere indlæg her på bloggen.