juli 25, 2010

Ikke se, ikke høre - grisegrynt

Så er muselmændene og deres rødmossede venner på svinestien igen for at tryne vore grise.

Det har de haft travlt med i adskillige år. Nogle mennesker er bange for edderkopper, slanger og tudser, og megen overtro er derfor blevet forbundet med disse dyr.

Tåbelig overtro giver kædereaktioner:
Muhammedanere er bange for grise og hunde, og Europæere er bange for muhammedanere.

Rektor Barbara Harris i Batley i Nordengland forbød, at forskoleelever hørte eventyret om ”De tre små grise og ulven”. Og nu fortæller Kongstad i JP at
”De tre små grise” skal laves om til tre små katte. I Dudley Council er der udstedt et forbud i kommunen mod gengivelser af grise, inklusiv Grisling fra Peter Plys, for ikke at støde muslimske ansatte.

For to år siden holdt den hollandske storbank, Fortis, op med at uddele sparegrise til børn. Banken ville ikke støde de muslimske kunder, der flere gange klagede over sparegrisen Knorbert. Den blev slagtet efter syv år på bankens hylder.

Samme angst gælder i Danmarks banker, hvor det er svært at opdrive en sparegris.

På børneafdelingen på Sørlandets sygehus i Kristiansand havde man dyrebilleder på dørene , så børnene kunde finde frem til deres sygeseng. På døren til afdeling 177 hang der et billede af en tyk, glad gris, der kom løbende, men muhammedanere kræved den væk, og det kom den,

Og nu hører man en lignende historie fra et hospital i Leerdam i Holland, hvor man har fjernet kunstneren Sylvia Bosch´s grisemalerier.

På den muslimske friskole Salam i Århus klippede man samtlige grisebilleder ud af de danske skolebøger

Et lille hefte om grisens kulturhistorie fra Særimner til i dag, ”Rene griserier”, udkom i 2003, men den blev afvist fra Frilandsmuseets butik af hensyn til muhammedanerne. Nationalmuseets direktør, Carsten U. Larsen lægger vægt på at være politisk korrekt.

Alle disse muhammedmedløbere, bevidste og/eller naive, er skyld i den pågående islamisering, som hærger i Europa og langsomt og sikker bidrager til en skrækkelig eensidighed og nedbrydning af vor kultur.Ill.: gris malet af Sylvia Bosch