juli 18, 2010

Er den gal med kompasset, slå rommen...

I går d. 16. juli blev den indonesiske befolkning rystet i deres grundvold, da det indonesiske Ulema-råd fastslog at man har bedt i den forkerte retning. Alle muslimer skal fem gange om dagen bede til Allah og ansigtet skal vende mod Mekka.

Men i Indonesien – det mest muslimske folkerige land i verden – havde man vendt hovedet mod Afrika nærmere betegnet i retning af Somalia eller Kenya. Man skulle tro historien var taget direkte ud af et Tintin-album, men lederen af det indonesiske Ulema-Råd, Cholil Ridwan, siger, at der ingen grund er til at vælte moskeerne og bygge dem op igen i den rigtige position. Man skal bare dreje en lille smule når man beder, så man vender den rigtige vej.

Ridwan udtaler også at muslimerne ikke behøver at frygte at deres bønner har været spildt, fordi de bad den forkerte vej. “Deres bøn vil stadig blive hørt af Allah,” lover han.
Kilde: "Stop Islamiseringen af Danmark" 17. juli 2010.


Illustration: Kompasrose udført i HöganäsKommentar fra P.H.Bering:
Det er værre end som så, i alt fald for de muslimer der bor på den længdegrad, der er modsat Mekka. For hver gang de bøjer sig eller knæler, vender de ikke alene hovedet, men også rumpetten og/eller fodsålerne (UHA) mod Mekka, og der er lige langt begge veje. Så de kommer utvivlsomt i helvede. De muslimer, der befinder sig diametralt modsat Mekka, kan dog løse problemet ved at stå på hovedet under deres obligatoriske fem bønner. Men dette punkt befinder sig langt ude i Stillehavet… Nå, men virkelig rettroende muslimer ved at jorden er flad, og så er der naturligvis intet problem.
Spydpigens kommentar:Det er da godt, at kristendommens Gud i alle retninger er venligere indstillet, så man undgår alt det pjank...Som barn måtte man ikke komme til at træde på mellemrummet mellem fliserne på fortovet...