juli 11, 2010

HVILKE SKREMMENDE FREMTID VENTER OSS?

Tirsdags kveld fikk Norge en liten forsmak på den islamske fascismen – og hva som venter oss alle, dersom vi lar uansvarlige, umodne, likegyldige og totalt ubrukelige rødgrønne politikere få lov å kjøre i vei , og ta inn på tusenvis av kriminelle, farlige og uretturnerbare asylsøkere hit til landet.
Ja, disse ubudne og selvbedte kravstore, frekke og farlige menneskene som oppholder seg i landet vårt, uten tillatelse, der de ferdes fritt, har fri bosted, gratis mat og klær, og alt de måtte begjære av helsetjenester og service - selvfølgelig uten å betale ei krone, de takker nå for gjestfriheten. I tillegg forlanger de halalslaktet kjøtt, noe de ikke fikk – og det ble ganske fatalt for den norske stat!

De hadde planlagt alt. Ja de hadde t.o.m. advart om at noe alvorlig ville skje før midnatt, uten at det fikk noen klokker til å ringe hos naive nordmenn som vanlig. Bensinen var kjøpt inn. Detaljene diskutert og vedtatt. Via mobiltelefoner som alle disse bandittene er utstyrt med gikk nok beskjeden på urdu og kurdisk fra mann til mann. Ja, selv politiet var på plass – mannsterk – men til ingen nytte. For asylsøkere får fort lære at en politimann i Norge, det er ikke stort å ha respekt for. De blir mest til latter, spott og spe for disse islamfacistene som har gått i god skole hos venstrevridde anarkister.

Ja, så står altså 3 bygninger i brann, og trolig til stor glede for disse halalkjøttspisende feite og overvektige forbryterne som sakte begir seg av gårde fra de brennende asylmottaka. Drassende på sine kofferter og bagger stinne av tjuvgods som er stjålet fra forretninger i Oslo. De har fått sin hevn, for nå står flammene himmelhøyt, og snart blir det nok halalmat å spise…
En kan jo undre seg over disse menneskene som er kommet fra de fattigste kår der i Nord Irak. Dersom de hadde det bedre i matveien der, hvorfor kommer de da til Norge for å spise? Jeg begynner faktisk å få forstå hva Saddam Hussein hadde å slite med overfor disse menneskene, særlig når en ser at de brenner ned disse bygningene som om det skulle være ren rutine. De burde skamme seg langt inn i sjela, og vite at det er millioner av fattige og sultne mennesker på denne jord, som ville misunne dem den maten de får her i Norge, disse utakknemlige, uforskammede parasittene av noen brannstiftere!

Jo, det lukter selvmord for vår kultur og livsform så lenge vi ikke setter foten ned overfor slike mennesker. Og i dette selvutslettende landet med godfjotter som ikke forstår sitt eget beste, men som skal gi støtte til alle som kommer rekende hit, og etter hvert blir definert som svake eller underlegne. Som vi skal synes synd på? Nei, det blir bare feil likevel. Venstresiden i Norge har sin agenda om å hente inn sosialklienter og offer som kan bli deres stemmekveg. Men dette kan bli en farlig vei å gå. Disse kulturmarxistene selger landet vårt, og håper at alt skal gå seg til. Mens i mellomtiden får islamfacismen bre seg i landet. Skremmende og trist for oss alle!


Amund Garfors,
Trålvn. 33, 8520 Ankenesstrand.

Narvik, 07.07.10. Amund Garfors