september 20, 2007

Sveriges Tragedie 50 EU-makværk

Vi blev ikke færdige med bogen Sveriges Tragedie her på bloggen. I øvrigt udkommer den snart på svensk. Svenskerne trænger mere end nogen til at læse bogen, eftersom deres massemedier bruger "selvcensur" langt ud over det acceptable. Til exempel undlader Helsingborg Dagblad at bringe oplysninger om den 22-årige efterlyste mand, Taher Hamade, fra Kvidinge, som mistænkes for mord på en ung kvinde i Nordsjælland. Han anses for at være farlig og muligvis bevæbnet med en pistol. Han har sort hår og er set iført en sort fleecejakke, blå cowboybukser, hvid kasket og mørke kondisko.
Kilde: ritzau.


EU-Makværk
EUMC (The European Monitoring Centre), EU´s overvågningsnetværk, ville udforske antisemitismen i Europa. De engagerede forskere ved universitetet i Berlin, og i oktober 2003 forelå en rapport på 112 sider.
Men du gode! Den viste, at den voksende antisemitisme først og fremmest skyldtes islamiske miljøer. Hvad havde EUMC forestillet sig? Nynazister-? Så man kunde få ny anledning til opstramning af censuren og kontrollen med såkaldte højreorienterede partier i Europa?
EUMCs chef, Beate Winkler, stoppede hurtigt rapporten ned i skuffen og erklærede, at forskningsperioden havde været for kortvarig. Bare maj og juni 2003. Siden sagde hun, at rapporten fagligt set ikke var god nok. Sandheden var, at den ikke var politisk-korrekt og i strid med EU´s interesser. EU var jo initiativtager til den islamiske folkevandring til Europa gennem aftalerne med de arabiske lande i 70´erne. Håndteringen af sagen kritiseredes fra mange sider. I Danmark krævede Dansk Folkeparti sandheden på bordet. Censur var uacceptabelt!
EUMC har i årevis tegnet et falsk billede af, hvem der er ”racister” og hvem, der overtræder menneskerettigheder!
Den totale mørkelægning af rapporten fik kritikken til at vokse til højlydte krav mod politisk censurering. Generalsekretæren i Den Europeiske Jødiske Kongres, Serge Cwajgenbaum fandt sagen skandaløs. Dansk TV2 nyheder afslørede lidt af, hvad det var, almenheden ikke måtte se. I rapporten hedder det bl.a.: ...det står klart, at antisemitiske angreb i overvågningsperioden er begået af højreorienterede ekstremister og yderligtgående islamister eller unge muslimer. Rapporter og vore egne undersøgelser viser en bølge af antisemitiske overgreb fra foråret 2002 i mange EU-lande... De er ansporet af konflikten i Mellemøsten og angrebet på World Trade Center og Pentagon i 2001.