september 24, 2007

Gør man sig ikke een eneste fornuftig tanke...


Efterlyst?
Den 22-årige, der myrdede Mette Storm, blev efter sigende efterlyst i Danmark og Sverige. Men i Sverige har man ikke for vane at ”efterlyse” folk. Ja, måske internt på politistationerne, men sandelig ikke ellers, hverken i massemedierne eller andre steder. Det kunne jo gøre befolkningen bange at høre, at mordere og andre forbrydere går frit omkring, og i Sverige vil vi helst leve i den tro, at alt er som det bør være, så vi roligt kan gå ud og more os, gå til fodbold eller på diskotik.
De alvorligere ting i samfundet er der vel andre der tager sig af.

”Snaphanen” skrev tidligere på sin blog om morderen og hans forkvaklede opfattelse af livet.

Den toogtyveårige meldte sig selv på faderens opfordring. Han hedder Taher Hamade
Og er efter sigende libaneser, hvilket måske betyder palæstinenser. Han var en gammel kending af politiet i Danmark og havde dansk statsborgerskab, men var flyttet til Kvidinge i Åstorps Kommune i Skåne (måske for at gemme sig?).
Han omtales i ”Norrvästra Skånes Tidning” (Helsingborg Tidning) som ”svensken”, hvad han alltså ikke er! Andre steder kaldes han ”skåning” eller ”dansk”. Det er for dårlig journalistik! Og efterlysning var der slet ikke tale om.

Den myrdede Mette Storm var flere gange blevet advaret af venner, og når man læser om fyren, hun var forgabet i, så spørger man sig selv: Hvordan er det muligt? Er man bare så optaget af at more sig og hygge sig og nyde livet, at man ikke gør sig een eneste fornuftig tanke om, hvem man deler sit liv med?