september 25, 2007

NEJ til EU

Som en slags fortsættelse på Björn von der Esch´s artikel her på bloggen, snupper jeg dette her fra den svenske blogger Every kinda people, idet jeg oversætter det til dansk, eftersom budskabet er vigtigt og bør gentages, for i oktober underskrives EU´s grundlov, og dermed smækker fælden for alle EU-vasalstaterne i for altid. Da vil det være slut med ethvert lands selvbestemmelse og hver borgers frihedsrettigheder.

Norge siger NEJ til EU på grund af indvandringen.
Nordmændene er stadig mere negative til medlemsskab i EU ifølge en opinionsundersøgelse. Norge er tak være sine oliekilder et rigt land og klarer sig uden EU. Men det er ikke hele forklaringen. EU´s nye konstitution, som fratager medlemslandene deres suverænitet, diskuteres også i Norge. Det er heller ikke ukendt, at Europa skal smelte sammen med Nordafrika fra og med 2010 ifølge den såkaldte Barcelonaproces. Fri bevægelighed over grænserne om drøjt set to år: mindst 20 millioner invandrere ventes. Sådanne beskeder skaber naturligvis skeptis mod EU med tanke på Norges allerede store problem med den muslimske indvandring.

Dårlig PR for muslimer i Norge:
Et pluk fra den seneste tid: Muslimsk valgfusk i byen Drammen. Indvandrerelever er ikke to-sprogede, men halvsprogede. Pakistanere tiltalt for terrorplaner i Oslo. Kun 3 % af de norskpakistanerne, der gifter sig, gør det af kærlighed. Stadigt voksende antal gruppevoldtægter. Osama Bin Ladens samlede værker er oversat til norsk. Smugling af narkostoffet khat. Hver tredie narkoman er udlænding. Muslimsk tortur: 185 norske jenter er blevet omskårne i Somalien. Piger uden slør mishandles i Oslo.Polygami er et stigende problem.Hvad har det med EU at gøre, kan man indvende? Jo, med EU bliver det meget værre den dag, nordmændene bestemmer sig for at gøre noget ved problemet, for så er det ikke sikkert, at kommissionærerne i Bryassel vil tillade det. Disse mellemhandlere for dunkle kræfter vil både øge indvandringen af muslimer og censurere internettet, så at vi ikke må kritisere hverken indvandringen eller islam.

Vi skal ikke glemme, at EU under den tidligere muhammedkrise vægrede sig ved at forsvare JyllandsPostens soleklare ret til at trykke, hvad den vil. Danmark måtte alene tage konfrontationen med den islamiske verden. EU er ingenting at holde i hånden, tvært imod, rækker man en lillefinger, tager det ligesom islam og hugger hele hånden af.

På dagsordenen står censur og selvcensur og begrænsning af trykkefriheden. Viljeløse politikere, som tager ordet islam bogstaveligt = underkastelse.

Sverige er er et advarende exempel med sit overdrevne politisk korrekte misbrug af EU´s direktiv:

”Man behøver ikke bare mod, men også en tyk tegnebog. Når Dan Petersson påpegede, at en stor mængde af alt heroin kommer via Kososvo (og Kosovoalbaner), så måtte han betale 18.000 i bøde. Det var ”hets mof folkegruppe”. Det spiller ingen rolle om det man siger er sandt eller ej, det eneste som regnes er, om det kan tolkes negativt mod en gruppe. Artiklen nedenfor refererer til det, han sagde som ”indvandrerfjendtlige formuleringer” (Kvællsposten via No Quarters kommentar hos Gustafsson i Sæffle).

Hele Norge siger Nej til EU
Veritas Universalis: Archive for the 'Norge' CategoryEU Wants to Increase Muslim Immigration and Internet Censorship The Eurabia Code, Part 2: A Planned Sell-Out by the EU.