januar 28, 2010

Vi må ta´ os sammen.

Frygt fører til selv-censur og dhim-mi-un-der-ka-stelse


Muslimske samfund, som kulturelt og åndeligt er fastholdt i en 1400 år gammel tankegang (religiøs hjernevask), besidder hverken lyst eller intellektuel styrke til at debattere en civiliseret udvikling, men føler sig åbenbart i deres svaghed henvist til at betjene sig af fej terror. Koranen og de sorte religiøse ledere er desværre på sejrskurs i den vestlige verden, hvor Sverige og Storbritannien er blandt de mest skræmmende eksempler.Når vi kan opleve, at frygten breder sig i kølvandet på en heldigvis mislykket terrorhandling som den mod Kurt Westergaard, hvad vil der så ske den dag, der bliver en »vellykket« en af slagsen? Bliver det en øjenåbner for hele Danmark, eller får det blot befolkningen til at krybe endnu mere i skjul? Jeg bliver mere og mere i tvivl.
*
Man har i Århus og andre steder oplevet børnehaveledere, der for at tækkes muslimer med 1400 år gamle spiseforstyrrelser ikke optræder med større klogskab end børnene. Disse ledere har »fravalgt « en af landets store indtægtskilder, svinekød. De har med et hensyn, der tangerer dumhed, bevæget sig ud på en glidebane, der ikke fører dem uden om problemer, men blot frem mod endnu større og endnu flere problemer.
*
Der opleves kun spage pip fra fordums så stærke kvindeorganisationer, når islams kvindeundertrykkende leveregler søges indført med små, men tydelige skridt. Islams mørkemænd kræver i stigende grad, at kvinderne går i tekstilskjul i det offentlige rum for ikke at friste mændene til overgreb (markere islams fremmarch).
Vi har dog hidtil kunnet klare at se letpåklædte af begge køn, uden at det har givet anledning til overgreb, men hvor længe må vi det? Vi er opvokset med en respekt for det enkelte menneske, der er fremmed i islam. Lad det forblive et mellemøstligt fænomen – lad os rykke sammen i forsvaret for friheden.


Kilde: læserindlæg af ingeniør Hans K. Sønderby i Jyske Vestkysten 27.1.10