januar 21, 2010

Burde fejres i hele Europa som dagens helt

Wilders: "Jag betalar ett högt pris, men det är kampen för frihet värd"

Hege Storhaug intervjuar Geert Wilders i norska Human Rights Service. Ett kort utdrag: **"- Hvordan ser du for deg Europa om 10 til 20 år? Vil Europa ha gjenfunnet sin identitet og slått tilbake de islamistiske mørkekreftene, eller vil Europa ha kollapset i frykt? For; hvordan kan islamismens mørkekrefter tvinges på retrett, nøytraliseres?

** GW: Europa er svak. Europas ledere er svake. Pr i dag har vi flere ledere som Chamberlain, som prøver å berolige befolkningen, enn vi har soldater som Churchill. Hvis svakheten videreføres, mister vi vår identitet; vår kultur basert på kristendommen, jødedommen og humanisme, vi vil tape terreng overfor islam og islam vil vokse seg enda sterkere enn i dagens Europa. Vi vil oppleve et Eurabia, som min kjære venn Bat Ye’or, så korrekt har beskrevet dette. Det vil være ingen frihet, ikke rom for annet enn islam, ingen toleranse og mer sharia. Det vil være et helvete.

Men, flere og flere blir oppmerksomme på den islamske trusselen, i motsetning til den politisk korrekte eliten som fremdeles degger oppunder det multi-kulturelle samfunnet og kulturell relativisme. Det er et voksende gap mellom den oppvåkende vox populi og den sovende politiske eliten. Derfor ble mitt Frihetspartiet nesten det største partiet i Nederland i den ferske meningsmålingen i går. Det er oppmuntrende. Men vi har en lang vei å gå, og vi burde kjempe ettersom friheten står på spill.

*** Läs hela intervjun på Human Rights Service debatforum http://www.rights.no/publisher/publisher.asp?id=45&tekstid=3179

***Läs ocksåSeklets viktigaste politiska rättegång***svd, sr, dag, gp