januar 21, 2010

Satanisk dialog?

Da Salman Rushdie i sin tid skrev ”de sataniske vers” om koranen skulle han ikke blot blive ”det første offer for en ny form for religiøs forfølgelse”, skrev Carsten Jensen i Ekstrabladet nytårsdag 1995, ”Han er også et blivende symbol på Europas manglende vilje til at forsvare sine egne frihedsidealer. Man trykker hånd med hans forfølgere i feta-ostens hellige navn og taler det stille diplomatis hykleriske og nyttesløse sprog i stedet for at trække en grænse.”

Og da Geert Wilders træder frem og gør det, som alle rettænkende Europæere burde gøre -forsvarer frihedsidealerne og ytringsfriheden, så svigter EU-politikerne ham åbenlyst!

De tydeliggør dermed det forræderi, som de for alvor påbegyndte i 1978 med underkrift på den såkaldte ”Arabisk-europæiske dialog”, hvor de åbnede grænserne for Mellemøstens enorme befolkninger og lovede at fremme arabisk kultur (læs: islam). Retssagen mod Geert Wilders 20/1 skal knuse Hollændernes Frihedsparti og vore vesterlandske værdier og frihedsrettigheder.