januar 10, 2010

SF ét stort vælgerbedrag

http://www.nordjyske.dk/debat/forside.aspx?ctrl=10&data=53%2c3463873%2c5%2c306.

MF Søren Espersen (DF) i Nordjyske Stiftstidende:

SF: Det er muligt, at mange ikke er klar over det ? men et faktum er det, at Socialistisk Folkeparti skriftligt har indvilget i at hjælpe Kommunist-Kina med at knuse alle tibetanske drømme om selvstændighed og frihed.
Villy Søvndal og Holger K. Nielsen skrev lige før jul under på dokumentet, som kineserne selv havde forfattet ? og krævet, at Danmark skulle bøje sig for.

Og tibetanerne? Ja, de er jo forståeligt nok chokerede over Villy Søvndals parti. Der er tale om et storslået folkeslag, som jo har været under den kommunist-kinesiske jernhæl i et par menneskealdre, men som aldrig har mistet modet, og som aldrig har mistet troen på et liv i frihed. Det må virkelig siges at være en dansk tragedie, at regeringen kort før Jul overraskende brød det gode samarbejde med Dansk Folkeparti for at rotte sig sammen med Villy Søvndal.


Men Tibet-sagen understreger yderligere, at SF nu konsekvent er i gang med at ændre alle sine holdninger ? med det ene formål, at Villy Søvndal og Ole Sohn kan komme til at køre rundt i ministerbiler. SF er efterhånden ét eneste stort vælgerbedrag!


Her er en række andre eksempler på SFs uhyrlige vælgerbedrag alene i løbet af 2009:
Tidligere sagde SF nej til minimumsstraffe for ulovlig våbenbesiddelse ? nu siger SF ja, og har stemt for bandepakken.

I SFs principprogram står der, at Nato skal ?afvikles? ? men i marts stemte SF for en tekst, der fastslog, at Nato er selve grundlaget for dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik.
SF har råbt og skreget om at der skulle spares på militæret ? men i sommer gik SF med i Forsvarsforliget og var dermed med til at pumpe yderligere 3,5 mia. ind i militæret.

I august rasede Søvndal over rydningen af Brorson Kirken ? samme måned erklærede samme Søvndal, at de afviste asylansøgere skulle hjemsendes. Det var altid SFs politik at skærpe boligbeskatningen ? men i august fastslog Søvndal, at der ikke skal pilles ved boligbeskatningen.
På én og samme dag, den 14. december nåede SF at a) kritisere politiet for anholdelse af klima-ballademagerne og b) at rose politiet for anholdelse af klima-ballademagerne.

Jeg kan personligt næsten ikke vente med at følge Søvndals og SFs nye pinlige krumspring i 2010. For hvad bliver mon det næste ?!