januar 09, 2010

Tæt på Gadaffi!

EU´s planer om opdeling af Europas lande i regioner uden skelen til tidligere nationale grænser, førte til store visioner om Øresunds-områderne på begge sider af vandet.

Øresundsbroen stod færdig år 2000, og København fik vokseværk mod øst ud mod broen med nye bydele…

Danskere flyttede hinsides, hvor det var lettere at finde lejligheder til overkommelige priser, og arbejdsløse svensker fandt arbejde i København, men de, der hverken var danskere eller svenskere samlede sig i ghettoer med eller uden kakkelakker. Den mest bekendte ghetto blev Rosengård i Malmø, hvor man vist slet ikke kan bo, hvis ikke man smider brosten i hovedet på brandmænd og politifolk. Rosengård ligger ved Jägersromoskéen, som hele tiden har haft økonomiske vanskeligheder. En særdeles mærkelig brand inde i moskéen kunne måske have skaffet penge fra en brandforsikring, men anslaget mislykkedes åbenbart!

Men nu er sagen klaret. Jägersromoskéen er blevet købt af selveste Muammad Gadaffi i Libyen! Han er leder af den libyske organisation, ”World Islamic Call Society”, hvis mål det er at kontrollere moskéer rundt om i verden og dermed de muhammedanere, der bor i de pågældende områder, altså i dette tilfælde i Malmø-Københavns området.

I 2007 var moskéen vurderet til 26 millioner sv. kr. og nu var prisen vist 10 millioner mere, men hvad betyder det for Gadaffi? Det er ikke længe siden, at vi hørte om hans balstyrige søn, Hannibal. Han blev arresteret i Schweiz og pappa Gadaffi gik amok imod Schweiz, hentede alle Libyens penge ud af de schweiziske banker og slukkede for olieleverancerne!

Tænk, at vi har fået sådan en stor og dygtig og bery- sludder - berømt araber i vor naboby, Malmø. Burde vi ikke her i Øresundsregionen byde ham velkommen med en fest på Stortorget i Malmø, hvor de – angiveligt - 50-70.000 moskémedlemmer kunne hylde ham med enden i vejret!


Jeg ser, at en ny svensk blog - http://varstundisverige.blogspot.com/ - spørger: ”är det rimligt att en diktator i Mellanöstern kan äga mark och fastigheter i Sverige?"