marts 28, 2011

Syg Kultur!

Dette læserbrev var der ikke plads til i Nordjyske:


I kølvandet på de barbariske mord på den jødiske børnefamilie i byen Itamar for nylig, er det efterfølgende rapporteret, at der udbrød jubelscener i Gaza med uddeling af slik. Det er en syg kultur, som fejrer blodige terrorangreb på andre mennesker, hvilket vi også var vidne til efter terrorangrebet mod USA 11/9 2001. Hvis man kan få sig selv til koldblodigt at skære halsen over på et sovende jødisk spædbarn, to af dets søskende og forældre, så må det være, fordi man enten er hjernevasket med en ekstrem jødehadsk ideologi lige fra barnsben eller gennem diverse medier udsættes for konstant terrorforherligende propaganda med glorificering af kendte terrorister. 
Organisationen Palestinian Media Watch (www.palwatch.org) koncentrerer sig om det palæstinensiske selvstyres medieudbud, mens The Middle East Media Research Institute (MEMRI) på www.memri.org følger medierne i hele den arabiske verden. Resultaterne peger på en tvetungethed i forhold til, hvad det palæstinensiske selvstyre officielt taler om til verdenssamfundet, og hvad de arabisksprogede udsendelser byder på til internt brug. 
Et eksempel fra palæstinensisk tv på dæmonisering af jøder er f. eks. en skorpion fremstillet med giftbroden som den syvarmede lysestage (tempelstagen, som repræsenterer det ældste jødiske symbol og i dag er Israels officielle emblem) og Davidstjernen tegnet just over skorpionens klosakse. Jødehadet er beklageligvis rodfæstet i en syg kultur, som bl. a. florerer hos den islamiske terrororganisation Hamas, der på brutal vis er i færd med en talebanisering af Gaza. Denne dødskultur og jødehadet fortjener at blive kastet på historiens losseplads. Jo før, jo bedre. 


Rachel Adelberg Johansen