marts 20, 2011

Midt i fjæset. Brev fra Norge om seriedrab på tyrkere i Tyskland

Det går tregt med integrasjonen. De fremmede, og særlig de som kommer fra sivilisasjonens vugge, Midtøsten, har vanskelig for å la årtusengamle tradisjoner bli liggende hjemme når de drar på langfart. Kriminalstatistikkene over hele Europa viser en urovekkende utvikling, selv om myndighetene prøver å dekke til, blant annet ved å gjøre 2. og 3. generasjons voldsmenn til innfødte, til statsborgere.

I Tyskland, som i dag er infisert av millioner av fremmedkulturelle og deres avkom, rister politiet nå sine kloke (etterpåkloke?) hoder over en serie drap over et større geografisk område. Ofrene, hittil 8 yngre/middelaldrende menn, er alle blitt skutt i ansiktet og på kloss hold. De er skutt med ett og samme våpen. Et annet fellestrekk er ofrenes opprinnelse, de var tyrkere, og såkalt selvstendig næringsdrivende, dvs. de drev kebabkiosk eller grønnsakbu.

Nå er der så rent for mange tyrkere i Tyskland, og der blir neppe landesorg om der foregår en sannsynligvis intern utrenskning, men ettersom det ikke lenger anses passende å avlive mennesker etter at Himmler & Co. la inn årene, reagerer både politi og publikum. Innsidere hevder at fremgangsmåten tyder på ”æresdrap” – innvandrerne bringer som kjent med seg litt sære oppfatninger av begrepet ”ære”, og et skudd midt i ansiktet sies å være reaksjon på en fornærmelse.
En kule kaliber 7,65 mellom øynene er klar beskjed om at pistolmannen er fornærmet. Andre spekulerer i om det kan være pengeutpressing, etterretningstjenesten har fanget opp sms-er fra Waziristan der ”tyske” talibanere krever å få tilsendt penger til finansieringen av sin djihad. Et utvalg drapsoffer kan gjøre det lettere å overbevise andre kioskeiere om at det er lurt å betale.

Jeg kjenner damen bare fra media, men tar neppe mye feil om jeg antyder at forbundskansler fru Merkel sier som i sin tid dronning Victoria: ”We are not amused”.

Bjarne Dahl,
Høvik

Seriedrap 200311