marts 16, 2011

Don´t call it conspiracy

Længe har man løjet for EU´s befolkninger og mange andre på kloden.
De, der havde hjerne og udholdenhed og tid til at granske, hvad der lå bag den fordægte og hemmelighedsfulde ”Bilderberggruppe”, blev hånet som naive mennesker, der indbildte sig visse conspiracy-theorier. Det hjalp ikke, at de lagde diverse facts eller indicier på bordet.
Journalister fra verdenspressen, som selv havde deltaget i Bilderberg-møder, havde lovet magtens topfolk at tie og førnægte i fyrretyve år – sålænge, som biblens jøder vandrede i ørknen.

Selv lille ubetydelige jeg, Spydpigen, løb på løgnagtige benægtelser af ting, der visselig var foregaået, men som man forsøgte at dysse ned. Den ene gang var ved et møde i Landstingsssalen på Christiansborg om Eurabia-projektet, hvor en kendt journalist fra JyllandsPosten, som havde været med til et Bildebergmøde, fik stoppet munden på en publikummer. Hans oplysninger måtte åbenbart ikke slippe ud. Den anden gang var på noget så enkelt som en uges højskolekursus på Europahøjskolen om demokrati, hvor talen faldt på Bilderberggruppen. De journalister, der ledede kursus, nægtede mig ytringsfrihed (- på et kursus om DEMOKRATI !)

Nu efter 60 års intenst arbejde bag kulisserne, uden mindste form for demokrati og ærlig åbenhed, synes Bilderberggruppen at være så sejrssikker, at de nu endelig tilstår deres
formål og virkemidler og rigtigheden af de afslöringer, som de granskende modstandere har lagt på bordet, bl.a. i bogen ”De binder os på mind og hånd” fra forskningsforlaget Rafael, år 2006.

Det er rystende læsning.

Jeg henviser til bloggen Dansk-Euromed, hvorfra man kan fortsætte ind i fortielsernes jungle.