marts 29, 2011

Eventyret om gedebukken som gartner


I dag (29. marts 2011) begynder der en ny islamkonference i Tyskland. Hvad skal al den dialögn til?
To moskéforeninger boycotter konferencen, fordi den nye tyske indenrigsminister, Hans-Peter Friedrich (fot), tidligere har sagt, at islam ikke hører hjemme i Tyskland, hvad han givetvis havde ret i, men som  straks rejste det sædvanlige ildelydende protestskrigeri fra moskéforeningerne og deres mange venner i tysk politik. Men til syvende og sidst er det kun sekundært. Spørgsmålet er: behøver man disse vrøvlerunder? Hvad har man haft ud af de tidligere konferencer under de foregående indenrigsministre? Ingenting! Hvad vil man få ud af de fremtidige konferencer? Ingenting!


Den tyske indenrigsminister, Friedrich, vil i fuld alvor forsøge at gøre islamkonferencen til en sikkerhedsforanstaltning. Med tanke på Frankfurtattentatet den 2. marts, hvor en kosovoalbansk terrorist skød nogle USA-soldater vil han indgå et ”sikkerhedspartnerskab” med muslimske forbund. Denne kulrede omtågede idé ligner forsøget med at gøre gedebukken til gartner!

Kilde: Politically Incorrect 29.3.2011

Spydpigens kommentar: Så længe islam dyrker begrebet ”taquia” kan man ikke stole på nogen eller noget fra muselmändenes side.