marts 16, 2011

Regeringen snyder os for folkeafstemning

Morten Messerschmidt:

"Man kunne i det mindste have forventet, at regeringen havde sendt en dansk deltagelse i europagten til en folkeafstemning i stedet for at snige euroen ind via den trojanske hest, som europagten er. Det er udtryk for en naiv holdning, og det er en både forkert og uanstændig beslutning."
"Det siger Dansk Folkepartis medlem af EU-Parlamentet, Morten Messerschmidt, efter at regeringen i dag har erklæret, at den ønsker en dansk tilslutning til europagten.
"Det er helt uforståeligt, at en regering midt i en valgkamp nu vil presse euroen ned over hovedet på danskerne. Så vidt jeg findes der i befolkningen ikke nogen udpræget efterspørgsel efter at få den danske finanslov gået efter i sømmene af bureaukrater i EU, ligesom heller ikke mange har lyst til at betale direkte skatter til EU," siger Morten Messerschmidt.
"Det mest skuffende er næsten, at regeringen i en tid, hvor EU-Domstolen løber stormløb på den danske udlændingepolitik, ikke en gang kan få sig selv til at kræve indrømmelser fra EU. Man kunne i det mindst have krævet en garanti for, at Danmark kan føre sin egen udlændingepolitik. Men regeringen synes nærmest kun beæret over at sælge ud af dansk selvstændighed", siger Morten Messerschmidt.
Kilde: Pressemeddelelse fra DF, Bryssel 16.3.2011