marts 22, 2011

Snigende Islamisering af Sveriges retsvæsen

Hvordan kunde det gamle svenske bondeparti, Centern i Solna, udse den islamiske Ebtisam Aldebe til nævning ved forvaltningsretten i Stockholm?
Sætter de sig slet ikke ind i sagerne? Islam taler jo endda ret åbent om sine visioner og mål. De tørster efter politisk magt og endnu mere magt. De arbejder som femte kolonne folk og lyver os gerne op i vore åbne ansigter med det begreb, de kalder taquia.

I fire år har Ebtisam været med til at afgøre, hvilke asylansøgere, man skulde tage imod og hvilke man skulle afvise, i alt henimod et halvt hundrede sager.

Hun sidder i bestyrelsen for Centerpartiet i Solna og er gift med generalsekretæreren i ”Sveriges Muslimska Førbund”, Mahmoud Aldebe,
Som rigsdagskandidat i 2006 backede hun offentligt op om sin mands forslag om at indføre noget af sharialoven i Sverige for at gøre det lettere for muslimer blandt andet inden for familieretten og arveretten. Hendes udtalelser vakte røre inden for Centerpartiet, men hun støttedes af Maud Olofsson, og man valgte at fortsat vise hende tillid.

Her på Spydpigens blog 12.1.2011 kan man læse et læserbrev med nytårshilsener, som Mahmoud Aldebe fik i Sydsvenskan den 4. januar på vegne af det såkaldte ”Sveriges Muslimske Forbund”. 


Det er trist gang på gang at skulle konstatere, at blandt Nordens fem prægtige svaner, er den svenske den mest blåøjede. Dens naivitet har vi længe undskyldt med, at Sverige ikke har været i krig i 200 år og derfor ikke har nogen erfaring at bygge på, når fjenden melder sig.
Svenskerne snorksover, og bliver tilmed fornærmede, når vi forsøger at vække dem og få dem til at åbne øjnene så meget, at de kan skimte de ulykker, de nedkalder over sig selv og deres naboer. For sagen er jo den, at Sverige med sin håbløse ”godhjertede” naivitet ikke bare bidrager til sit eget lands islamisering og undergang, men også til alle andre landes i EU. Er islams femte kolonnefolk først kommet inden for Sveriges grænser, så har de også ret til at bo i andre nordiske lande og EU-lande.

Det er ikke utidig indblanding, når de fire svaner hakker på den mest blåøjede og tåbelige. Det er simpelt selvforsvar mod forødende idioti.


Kilde: "Världen idag" 21.3.2011.