februar 11, 2010

Muhammedkrisen

Nu er Muhammed-krisen tilsyneladende blusset op igen i Norge, angiveligt fordi en norsk avis har genoptrykket Muhammed-tegningerne. Muhamedanske taxachauffører blokerede Oslos gader, men det var ikke gjort med det. Nu brænder de det norske flag, men vi har hørt meget lidt derom i danske medier. Men turen kommer nok også til os, for muhamedanere glemmer ikke.
Men spørgsmålet er, om det er så forfærdeligt. Udenrigsministeriet vil gøre alt for, at en Muhammed-krise ikke blusser op igen, men en ny Muhammed krise kunne være en fordel for at få renset luften. Hadet til os ligger alligevel og ulmer under overfladen, og hadet går ud over danskerne i ghetto-områderne, hvor folk generes og trues, men det hører vi ikke om i medierne. Medierne er i det hele taget tavse, når det gælder ”kulturberigelsen”. Derfor kan en ny Muhammed krise være på sin plads, ikke for sin egen skyld, men for at den kan bringe de uvidende danskere til at forstå, hvad det er, vi har sagt ja til. Det er nemlig ikke kun terroristerne, der er farlige. De såkaldte moderate er langt farligere, fordi vi ikke kan få øje på deres trussel mod Danmark, og fordi medierne heller ikke vil fortælle os om, hvad der foregår. Af den grund – og kun af den grund – kan det være en fordel med en ny Muhammed-krise.
Det bedste ville naturligvis være, at vi kunne leve i fredelig sameksistens med vore uindbudte gæster, men efter som det ikke kan lade sig gøre, og eftersom muhamedanerne føler sig som herrefolket og selv siger, at de vil gøre Danmark /Europa islamisk, så har vi ikke anden muligheder end at lade muhamedanerne vise deres sande ansigter. Så måske danskerne kan få øjnene op.

Gæst: Åse Clausen Bjerg