februar 09, 2010

Hvad skal der til?

Trykkefrihedsselskabet holdt møde tirsdag. d. 9. februar, og blandt talerne var alle enige om, at vi har et problem med islamiseringen. Der var dog nogen, der mente, at den kommunistiske infiltrering i hele samfundet var langt alvorligere end islam, og det kan der naturligvis være noget rigtigt i på kort sigt. Det er de kommunistiske langtidsmål, der slår igennem i disse år, hvor staten får større og større magt over borgerne, men det er samtidig de kommunistinstillede mennesker – som oven i købet også befinder sig på borgerfløjen – der lukker islam ind i vort land. Men på lang sigt er islam farligere end både kommunisme og nazisme.

Når islamiseringen har slået igennem, så kan både kommunisme og nazisme pakke sammen, for det bliver islam, der sætter dagsordenen, når muslimer kommer i flertal, hvad de vil gøre i kraft af, at de føder flere børn end europæiske kvinder, som føder for få til at opretholde antallet af etniske danskere.

Det er nødvendigt, at vi sætter bremserne i, men hvordan skal det hele gribes an? Vi kommer ikke uden om, at den danske befolkning må træde i karakter, må rejse sig og sige, at nu er det nok. Men hvad skal der til, for at det kan ske? Vi har uansvarlige politikere, som bare skalter og valter med danskernes sikkerhed og tryghed, men danskerne selv er også for passive. Skal der virkelig først falde en bombe, før end folk reagerer?

Gæst Åse Clausen Bjerg
http://www.denukorrekteavis.dk/