februar 05, 2010

En opfordring fra DUA - den ukorrekte Avis

Der er dyb tavshed i spørgsmålet om flygtninge/indvandrere, og der tales næsten ikke om bandekrig. Man har indtryk af, at de kriminelle og deres gerninger kun får spalteplads og medieomtale der, hvor det ikke kan undgås. Det virker, som om mange oplysninger holdes tilbage.
Vi hører lige i nat-nyhederne, at en mand er blevet skudt – herefter tavshed. Vi hører ligeledes i radioen, at der er blevet skudt i Tingbjerg. Herefter tavshed. De fleste nyheder – set i nyhedssammenhæng – kommer i radioen og for det meste om natten. De interessante nyheder – set i vores optik – tages ud, efterhånden som det blive lyst og danskerne vågner og er lutter øren.

Vi ved, at de fremmede gennemsnitligt vold-tager en kvinde om ugen, men det er nok blevet så meget hverdagskost, at medierne ikke interesserer sig længere. Det kunne også godt være, at omtalen i medierne af samtlige voldtægter kunne gå hen og afsløre islam og indholdet af den religion. Vi skal tilsyneladende holdes hen i det uvisse.


Vi hørte om, at der var lagt terror-planer mod Danmark og Jyllands Posten, og i første omgang forsøgte man at aflede opmærksomheden fra Danmark ved at påstå, at planen var rettet mod Indien og slet ikke Danmark i denne omgang, men en af terroristerne havde været i Danmark og havde besigtiget Jyllands Posten, og hvilken interesse havde han her, hvis hans mål lå i Indien?
Men man kom ikke så langt med den påstand. Vi har jo adgang til internationale nyheder, som ofte overhaler de danske mediers løgnehistorier, så blikket vender igen mod Danmark, omend nyhederne om den sag, som angår alle danskere, er sparsomme. Så vil man hellere lave et stort nummer ud af forskellige statistiske beregninger om helt ligegyldige ting og fortælle danskerne, at 3 ud af 10 mener sådan og sådan.


Derfor opfodrer DUA (Den Ukorrekte Avis) alle til at bombardere medierne med spørgsmål om, hvorfor vi ikke hører det og det, hvorfor de ikke gøre et større nummer ud af de nyheder, som berører os alle.
Den Ukorrekte Avis
http://www.denukorrekteavis.dk/