april 12, 2015

Moralsk lavpris


"Jeg er kusine til en af ofrene fra Airbussen A320" sagde hun
og tog sig en gratis weekend i Frankrig!

En bedragerske udgav sig for at være slægtning til en af ofrene fra Airbus A 320 fra Germanwings og fløj gratis med Germanwings.

En kvinde gav sig ud for at være i slægt med en af de ofre, der omkom i de franske alper. Bedragersken lykkedes på den måde at flyve gratis to gange sammen med tre andre ledsagere, idet de både besøgte ulykkesstedet og mindepladsen. Hun havde sagt til flyselskabet, at hun var kusine til en af lærerne, der havde været med de 16 skoleelever fra gymnasiet, Joseph-König von Haltern, som alle var døde. Nu risikerer hun en anmeldelse for bedrageri. Lufthansa har bekræftet sagen over for den tyske presse.

For at undgå lange formaliteter havde luftselskabet givet alle slægtninge til ofrene gratis rejse til Frankrig uden at kontrollere hvor nært slægtskabet var i hvert enkelt tilfælde. Det skulde være på denne måde, at kvinden skulde have benyttet sig af tragedien til at nasse sig til flyturene uden billet.

Mistanke!
Ved den sidste tur, som var i påskeferien, fik Lufthansa mistanke. Politiet fra Höxter i Nordrhein-Westfalen har bekræftet, at man er begyndt en bedrageriundersøgelse. Luftfartsselskabet har på nuværende tid endnu ikke anmeldt straffesag, da de endnu ikke har alle detaillerne for bedrageriet.

Kilde: Il libero quotidiano.it, oversat af Gertrud Galster