april 13, 2015

Snyltegæster ødelægger landet


"- Det er ikke sådan, at der ligger nogle kæmpe reformer foran os, som vi skal i gang med for at få økonomien til at hænge sammen, siger Helle Thorning-Schmidt til Ritzau." Er det ikke fantastisk? Tænk at blondinen kan komme afsted med at sige sådan og smile overbevisende samtidig? Hvis jeg en dag har en bil med revnet topstykke på motoren, vil jeg få Helle til at sælge den for mig.
Hun ved, at det er løgn - der ligger enorme reformbehov lige foran os. Tror noget tænkende men...neske på, at det lille Danmark kan bære at få 25.000-30.000 indvandrere fra ikke-vestlige lande ind i velfærdsstaten hvert år, og at der så alligevel er gratisydelser nok til alle? I aftes sendte DR en udsendelse fra et plejehjem for demente gamle mennesker. Der var kun én plejeassistent på vagt hele natten - den anden var sparet væk, pengene skulle bruges til at forsørge fremmede klienter, som stort set aldrig har udført en rigtig arbejdsfunktion og for de flestes vedkommende aldrig kommer til det.

Tror noget tænkende menneske, at de 49 pct. af befolkningen, som arbejder, kan forsørge stadig flere, som ikke gør det, men som skal forsørges på samme niveau som en LO-arbejder på fuld tid? Tror nogen, at de arbejdende danskere vil gøres til slaver i deres eget land, fordi alverdens mennesker synes det er rart at blive forsørget af os?

Hvem har ansvaret for at gennemføre de reformer, som Helle ikke kan se behovet for? Det har Folketinget og regeringen, og hvis ikke den danske vælgerbefolkning får øjnene op for, at vi er på vej ud i en underskudsøkonomi, så kommer det store flertal til at føle det på en yderst ubehagelig måde, hvis de genvælger regeringen.

Danmark rasler ned ad velstandsstigen, fordi vi spilder vores ressourcer på folk, der ikke vil være med til at bygge dette samfund.

Nationaløkonomisk er det meget enkelt: et land bliver en underskudsøkonomi, hvis landets borgere set under ét, over en længere periode trækker mere på den offentlige økonomi, end de bidrager til den.
Danmarks problem er, at der er for få bidragydere i forhold til dem, som ikke bidrager. Den sikreste vej til at gøre et samfund fattigt er at øge andelen af dem, som ikke bestiller noget.