april 30, 2015

Oplæring i kriminalitet

Rumænsk Akademi for kriminalitet med informationer også om udlandet. 15 anholdt.
Tyverier i Bucarest. Det rumænske politi har arresteret 14 personer, der er mistænkt for at være med i en bande kriminelle, som på højt niveau er specialiserede i exelente tyverier i forskellige lande i Europa

I følge lokalaviserne bliver røverne på et så højt stade formet og instrueret på et rigtigt "rumænsk Akademi for kriminalitet" og med "praktikant tjenester" også i udlande, inklusivt Sorte Havet og Strasburg. Røverspirerne bliver for det meste rekruteret fra børnehjem, opdragelsesanstalter og meget fattige familier. En af de opgaver, der bl.a. skal klares, er at smadre ruderne i et vindu og hugge værdifulde ure i løbet af højst 30 sekunder.

Røverne er i reglen klædt i elegant mærketøj og de arbejder kun for kup af høj værdi. Inden for de to seneste år skal banden have gjort tyverier og røverier for et beløb af 10 milioner Euro i Rumænien, Tyskland, Østrig, Spanien, Frankrig, Andorra, Belgien og Kroatien. Blandt det tyvegods, som politiet er kommet over, fandtes smykker, værdisager, luxus-ure og meget dyre biler, bl.a. en Rolls Royce.

Nyhedsbureauet ANSA, Italien . 27.4.15


Ovenstående lyder som en rigtig røverhistorie.
Eller som en spydighed rettet imod en af de verdensrigmænd, George Soros, hvis fremtidsplaner synes at pege på, at han (ved hjælp af muslimer og zigøjnere) vil hærge, nedgøre og ødelægge Europa for så sammen med andre verdensrigmænd at kunne lave deres Een-Verdens-Stat med alle jordens befolkninger underkuede som slaver. (jvf. Bilderberg-projektet med Een Verden).

Utopi eller ej.

Sagen er, at rigmanden, Soros, virkelig har udbasuneret planer om akademier og universiteter for zigøjnere. Med sine enorme midler har han oprettet et fond, "Open Society Foundation" (OSF), som med betoning af de følelsesladede ord, menneskerettigheder og minoriteter skal få muslimerne og zigøjnerne fuldt integrerede og ligestillede i Europa. Dette er ikke bare tankespind, men arbejdet er faktisk i fuld gang.

Jeg så og hørte lidt om projektet "At home in Europe" på nærmere hold på Københavns Rådhus den 3. marts 2011. Dèr skulde man - ligesom i nogle andre europæiske byer - gennem kampagner, propaganda og byråd -  komme integrationen og ligestillingen af muslimer (og zigøjnere) nærmere. NB Zigøjnerne nævntes ikke i København i 2011. Rimeligvis anså man ikke tiden for moden. Men de omtaltes i det grundlæggende materiale fra OSF, hvis man så sig for.
Siden er de kommet strømmende og ses overalt.

Taktikken var den sædvanlige i slige sager. En til sagen pk-velegnet lokalpolitiker arrangerede et såkaldt "borgermøde", hvor visse myndighedspersoner udtrykte sig meget positivt for sagen, og hvor tiden ikke tillod indlæg fra borgerside. Der vistes plakater fra andre byers kampagner i samme ærinde. De stammede fra Soros's Milliardfond "Open Society Foundation". Der er skrevet en del om George Soros, som kan læses på internettet. Der er meget delte mening om ham og hans politik. Han er ligesom David Rockefeller beskrevet for enorme pengesummer til gode formål, men også for det stik modsatte.