april 15, 2015

Kriminel bortødslen af borgernes penge?Her går det godt - for andres penge -
Kriminelle unge på skitur for en kvart million  b.dk 13.4.15

Man fornemmer, at disse socialpædagogerne ikke kender noget til den menneskelige natur. For når man belønner for at lave kriminalitet, så får man mere kriminalitet. Det er derfor man normalt straffer. MVH, Ole Gerstrøm

http://www.b.dk/nationalt/kriminelle-unge-paa-skitur-for-en-kvart-million?

Det er krænkende for retsfølelsen, at en sikret døgninstitution sender kriminelle unge på skiferie i Østrig, mener Dansk Folkeparti.
245.302 kroner. Det beløb har den sikrede døgninstitution Grenen i Region Midtjylland brugt på to skiture til Østrig i vinterferien i år og sidste år for i alt 24 kriminelle og kriminalitetstruede unge og et tilsvarende antal pædagoger. Det viser metroxpress’ aktindsigt.
Grenens to åbne afdelinger huser blandt andet nogle af de unge, der har begået den hårdeste form for kriminalitet, og derfor vækker det harme hos Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup (DF), at skattekroner går til skiture.»Det er krænkende for retsfølelsen, at unge, der begår grov kriminalitet, bliver belønnet på den her måde. Der er sikkert mange unge, der gerne vil på gratis skiferie. Det kommer de ikke, men det gør de kriminelle. Det skal simpelthen stoppes,« siger han til metroxpress.
Peter Skaarup vil nu tage sagen op med justitsminister Mette Frederiksen (S). Han møder dog ikke opbakning hos Karina Lorentzen (SF), der er formand for Folketingets Retsudvalg. »Hvis det er et led i at få de unge til at begå mindre kriminalitet, og der er en dybere mening med det, er det fint med mig, at man tager den slags redskaber i brug, når de er under 18 år. Det er noget andet, hvis de er over 18,« siger hun til metroxpress.
Ifølge psykolog Lars Emil Andersen, der er leder af blandt andet Grenen, burde politikerne afsætte endnu flere ressourcer til de kriminelle og kriminalitetstruede unge: »Jeg mener, vi som samfund virkelig burde gå ind og investere i den meget hårde kerne af unge, som vi i dag ikke er lykkedes med at hjælpe.«
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra justitsminister Mette Frederiksen (S).


Spydpigens Kommentar;

Psykolog- og pædagogsnak duer ikke! Der skal piger til!

Mon ikke det er på høje tid at slippe lidt sund fornuft ind i socialsektoren? Vi har lnge nok døjet under den mentalhygiejniske galskab, og enhver må da kunne se, at man er slået ind på en gal vej. Det er altså på tide at tage sig sammen og komme ud af vildnisset og moradset.
Al den psykolog og pædagogsnak giver jo ikke noget resultat. Som H.H.Brydensholt sagde i sin tid: man kan faktisk så godt som ikke gøre noget kriminalpræventivt effektivt, men når de kriminelle er omkring 25-30 år og får familieinteresser, så er der chancer for at komme ud af kriminaliteten. Det er grunden til, at man giver de indsatte orlov fra fængslet, så de får lejlighed til at træffe en kæreste, ligesom de også kan få besøg i fængslet. Det er altså med andre ord kæresterne som man

Den gæve sømand på Fulton vidste bedre, hvordan sagerne skulle klares. Hvis knægtene ikke ville vaske op eller skure dækket, nå ja, så måtte skibe sejle videre. En møjbeskidt skude kunne jo ikke lægge til kaj, så drengene kunne få en festlig aften.