april 08, 2015

Norge deporterer


Er det her "noget imponerende", som kan vække opmærksomhed i Sverige?
Når man deporterer muslimer sker der noget fantastiskt. Den ny norske statsminister, Erna Solberg, begyndte et program for at deportere muslimer med kopling til radikale grupper; resultatet var ikke nogen overraskelse. Voldsforbrydelserne i Norge gik ned med 31 %

Fra Oslos local news:

Et rekordstort antal mennesker blev udvist af de norske myndigheder i 2014. Norges regering besluttede, at 7100 personer skulde udvises i 2014. Det var 10 gange mere end under forrige regering.
Anledningen til de højere tal var bl.a. flere resurcer, mere personale og ændrede prioriteringer. Det er også blevet lettere for norske myndigheder at deportere mennesker tilbage til muslimske lande, inklusivt Afghanistan og Nigeria.

En stor andel af dem, der deportedes i 2014 var muslimske asylansøgere, som havde fået deres asylansøgninger om fortsat asyl afvist. De blev siden deporterede sammen med deres familier Størstedelen af de deporterede havde i mellemtiden begået forbrydelser eller var vendt illegalt tilbage til Norge efter at være udvist.

Kommentarer:
Oslos almindeligste drengenavn er Muhammed.

http://www.exponerat.net/oslos-vanligaste-namn-pa-nyfodda-pojkar-ar-trumvirvel-mohammad/

Det værste område i Oslo er rimeligvis "Grønland", Der vil man indføre egne love i form af sharia. Men snart er hele Oslo en eneste stor kriminel flygtningelejr
Hver somalier koster Norge 9 millioner kroner. Udgifterne til en somalier  som kommer til Norge er livet igennem langt højere end for tamilere (1 million), indere (1,6) og pakistanere (5,1 millioner kroner).

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/09/07/hver-somalier-koster-staten-9-millioner-kroner

Kilde: den svenske blog Every kinda people 8.4.2015

.