april 18, 2015

Jan Wachtmeisters sunde fornuft


Wikipedia: Tillsammans med skivbolagsdirektören Bert Karlsson grundade Wachtmeister år 1991 partiet Ny demokrati, där han blev partiordförande. Partiet fick 6,7 procent av rösterna i riksdagsvalet 1991 och fick 25 mandat riksdagen. Efter internt bråk lämnade han dock partiledarposten i april 1994, och lämnade sedan partiet efter valet samma år. Inför valet 1998 grundade Wachtmeister Det nya partiet (d) som fick 25 000 röster. Wachtmeister ansåg att det låga valresultatet berodde på att media teg ihjäl partiet. Wachtmeister har på senare år kampanjat för vännen Alf Svensson och var drivande bakom dennes personvalskampanj i EU-valet 2009. Samma år uppgav han att han tänkte rösta på Folkpartiet, bland annat för dess NATO-vänliga politik.[4]  Den 21 september 2010 uttalade sig Wachtmeister i media om att han har agerat rådgivare åt Jimmie Åkesson, partiledare för Sverigedemokraterna.[5]http://avpixlat.info/2015/04/15/ian-wachtmeister-om-varbudgeten-ska-det-behova-ga-at-h-e-forst/
Wachtmeister om vårbudgeten: “Ska det behöva gå åt h-e först?!”


MASSINVANDRINGEN Ian Wachtmeister kommenterar ikväll regeringens budget, där man satsar ännu fler miljarder på den destruktiva massinvandringen – 250 miljarder fram till 2019. Med den är det tydligare än någonsin att sjuklövern avser öka farten mot botten, vilket tydligen är läget som krävs att landet först når innan ett ljus eventuellt går upp.
I kvällens nyhetssändningar låtsas man som om allt är status quo, ingenting om att regeringens enskilt största satsning – som dessutom ökat med ca 20 miljarder – är massinvandringen.

Så här skriver Wachtmeister ikväll på Facebook:

För drygt 20 år sedan ställde jag frågan i Riksdagen: “Hur dum kan en politik(er) bli?” och gav själv svaret “Hur dum som helst”


I möten med riksdagsledamöter från andra partier kunde det gå till så här:

– ”Men detta är ju fullständigt galet och mot allt förnuft!!”
– Ja, det kanske det är men det var det enda som var politiskt möjligt!”

I dag fIöljer jag häpen och förskräckt det som sker och sägs i Riksdagen och jag frågar mig om Sveriges Riksdag någonsin haft mer okunniga, sämre utbildade och mindre erfarna och mer ansvarslösa ledamöter.

Låt mig förklara.

De kan (med enstaka undantag) inte räkna. Vidlyftigt tal och luftiga idéer utan faktabas. Ödesdigra s.k. satsningar och ”öppna era hjärtan”- uppmaningar utan att bekymra sig om kostnader och samhällseffekter. Det gäller bara att vara mest generös i klassen. Med andra människors pengar förstås.

Och så pratas det på, så snabbt som möjligt tills det svartnar för ögonen. Jag undrar varför de gör det och vad som driver dem, ty upp flyga orden, medan tanken stilla står! Vet de att de pratar mot bättre vetande? Eller pratar de för att övertyga sig själva om att det exempelvis är viktigt att stödja icke existerande vetenskaper som genusperspektivism? Eller för att de verkligen tror att sjukvården blir bättre av att de som är bäst på att sköta den förbjuds att göra det? Eller att det är fin och äkta feministisk utrikespolitik att sila mygg och svälja kameler i Mellanöstern? De kanske blandat enfald med mångfald så till den milda grad att de blivit övertygade om att ungdomsarbetslösheten minskar om man gör det svårare för ungdomar att få jobb? Eller genom att formligen dränka svenska samhällen genom att sprida ut hundra tusentals flyktingar över riket. Helst då till kommuner där det är som svårast att få eller skapa jobb och där samhället inte är rustat för våldsamma experiment av denna typ. De kanske räknat(?) ut att de kommit på ett sätt att förbättra svensk konkurrenskraft genom att försvåra för skolorna att undervisa och att ens kunna kommunicera med elever som det inte ens finns plats för?

Och för egen del – vad har de som reservutgång? Kanske hos SIDA, där det finns hur mycket pengar och hur många välbetalda jobb som helst. Och jättefin personlig service. Ja det är förstås frestande när man åker ur Riksdagen och egentligen inte kan något vanligt jobb…

Tillbaka till den verklighet där vi idag lever. En verklighet där man ena dagen i en notis lakoniskt meddelar att det behövs 25 eller 35 milliarder extra till statskassan för att betala för den flyktingpolitik som man fortfarande envisas med att kalla lönsam. Bilden blir ännu mer alarmerande om vi fick se vad flyktingpolitiken dessutom kostar via allehanda konton i stat, landsting och kommun. Siffror som avsiktligt döljs för medborgarna.

Samtidigt släpper det icke fungerande gränsskyddet in ett okänt antal ISIS mördare. Som papperslösa att tycka synd om eller med köpta svenska pass. Och Putins atombombsbestyckade flygplan gör skenattacker mot Sveriges huvudstad, alltmedan landets politiker bjäbbar med varandra om de ska satsa en och en halv miljard om året eller två eller rent av tre på rikets försvar. Jämför med ovanstående siffror. Man behöver inte ens kunna räkna för att förstå att det är något som är på tok! Allvarligt på tok. Hallå, var är den s.k. granskande makten? Kanske på vårlig picknick med Romson eller Sjöstedt?

Hur kan det ha blivit så? Jag vet – och de flesta av er som läser detta vet – att massor av svenskar (nya och gamla) gör samma observation som jag, men inte vågar säga något om saken.

Det tycks ha spritts ett virus som medför kronisk tunghäfta från norr till söder och som endast tillfälligt kan brytas med hjälp några Dry Martinis eller koppar kaffekask. För att återkomma dagen efter.

– Oj, vad man tycker det är åt h-e, det som sker och oj vad tyst man blir, men det börjar pyra i gräset runt salongsrevolutionärernas tillhåll! Men de kommer nogsamt att se till att det inte växer till en skogsbrand. Nej lagom är bäst och det kunde ju vara värre…

Hur började debaclet? När började det gå fel på allvar? Jo, med det ödesdigra och fullständigt vettlösa avtalet mellan Fredrik Reinfeldt, då statsminister, och miljöpartiet under våren år 2011. Avtalet om maximal invandring för att…!? Ja, vaddå? Jo för att spela bort Sverigedemokraterna från deras inflytande över politiken

När SD var de enda som gick fram i valet år 2014, avgick Reinfeldt – även det på ett svekfullt sätt – denna gång mot sitt eget parti och den Allians som han talat så varmt om 10 timmar tidigare. Tablå!

I ett historiskt perspektiv kommer denna händelseutveckling att framstå som ödesdiger – i ordets rätta bemärkelse.

Nå vad gjorde segrarna i 2014 års val, SD? Jo de bemödade sig om att bli rumsrena, dvs. lika slätkammade som de andra och betonar gärna att de inte är så där alldeles särskilt invandringskritiska och att de har många andra strängar på sin lyra. Precis som de etablerade partierna. Men se upp! Den röda varningslampan börjar blinka…

Håller SD på att glömma varför de fick så många röster (och ännu större sympatier inräknat de som inte vågade rösta), SD vann valet på de andra partiernas tillkortakommanden. De vann på invandringens allt mer uppenbara problem och kostnader. SD äger i själva verket invandrings- och integrationsfrågorna. Helt motiverat.

Jag är tacksam för att Jimmie Åkesson är tillbaka och håller i taktpinnen. Mannen som vann varje debatt trots att han var utbränd, vilket även säger en del om hans motståndare!

De internationella kommentarerna i framstående engelska och amerikanska medier är beska och kan sammanfattas med “Vad sysslar Sverige med”. Det sekulära landet i norr som importerar religionskrig från fjärran land. De häpnar över de makalöst godtrogna och unikt experimentella åtgärderna, som riskerar hela den välfärdsstat som byggts upp och faktiskt har imponerat på omvärlden. “Vad har hänt med svenskarna?!” Deras analyser visar tydligt att Sverige har en helt unik omfattning på sin invandring och en unik metod att snabbt ge de flesta permanenta uppehållstillstånd. Man häpnar över att Sverige i stället för att rätta till detta, fortsätter och förkunnar att invandringen minsann SKA fortsätta på dessa rekordnivåer… (Chefen för Migrationsverket GD Anders Danielsson (var kom den gubben ifrån?!) För något år sedan var det förbjudet att tala om massinvandring. Nu ska man öka den! Herr Danielssons tillägg lyder ”det handlar inte om vilka migranter vi vill ha utan om vilka migranter vi kan få!”. Jo jag tackar!

Och tiggarna som översvämmar våra städer! En social turism, som orsakats den expansion av EU som var så viktig för de pådrivande EU-politikerna, Inte minst Carl Bildt. Tänk om de hade förstått att tänka först och handla sedan. Tänk om de gjort en enkel konsekvensanalys?! Nej då, tvärtom: expansionen skulle dölja de interna EU-problemen – en metod som ofta tillgripits av historiens diktatorer. Klumpigt eller mot bättre vetande, Herr Bildt? Ta en promenad genom Stockholm och betrakta Ditt verk! Herr Danielssons kommentar om tiggeriet känner jag inte till. Det är antagligen bäst så!


VAD ÄR NÄSTA STEG I DETTA ÖDESDRAMA?

Vi måste försvara vårt land som förödmjukas av Putins militärapparat. Det räcker givetvis inte att skicka några plutoner till Gotland. Det är ofta galningar som startar krig. Och det är inga leksaker som gör skenanfall mot vår huvudstad’

Vi måste krympa den av storhetsvansinne präglade humanitära stormakten Sverige som erbjuder feministisk utrikespolitik och utbildning i genusperspektiv till Ukraina, Det där är inte Din stil, Löfven!

Vi måste hitta nya politiker som lever i verkligheten, kan räkna och begriper vad de gör. Sveriges folk måste byta politiker innan politikerna bytt folk i Sverige.

Den pinsamma DÖ överenskommelsen måste dö. Tanken låter som en händelse!

Sverige kan helt enkelt inte längre styras som nu. Med rädda borgare, som inte vågar annat än låta socialdemokraterna styras av miljöpartister och nygamla kommunister tvärtemot folkviljan i senaste val och opinionsundersökningar.

Sverige behöver nyval! Snarast!

SD är de enda som vågar säga ifrån och nu är Jimmie Åkesson tillbaka. Jag hoppas att han förstår att satsa den stridskassa han har och utnyttja sociala media. Annars kommer Sverige som vi känner det att raseras. Laglöshet, oro, våld, gruppvåldtäkter, brinnande förorter och öppna strider mellan missanpassade grupper blir då vår arvedel.

De som vill ha det så, räcker upp vänster hand!