december 01, 2008

STOP kulturnedbrydningen og Islamiseringen


Butikker med KRISTEN JULEPYNT ØNSKES OG LEDES EFTER.

SEND OS EN MAIL OG VI VIDERESENDER.

Sådan skriver en kommentator på Uriasbloggen ved meddelelse om, at visse supermarkeder og stormagasiner har erklæret en slags kulturkrig imod kristen juleudsmykning og julevarer.
Slut med Jesusbabyer i stalden i Betlehem!

OK, jeg er da selv – ligesom mange andre - blevet godt træt af julen gennem de sidste årtier, men det skyldtes alt det tomhjernede pengeræs, hvor den gammeldags julehygge og -glæde ikke var med længere. Jaget efter Mammon ødelagde det hele! (Foto: så langt er det ikke kommet i alle lande. For meget og for lidt er fandens mål).)

Men det her nu i år er noget andet: det er et fordulgt ønske om at nu er det nok med kristendommen. I vort sekulære samfund vil en del givetvis bakke op for i stedet at fejre Nordens før-kristne solhverv. Så langt så godt, men det er ikke målet for det fordulgte ønske.
Vor før-kristne solhverv og vor kulturarv fra hedenold er ikke det, samfundet stræber efter. Den politisk-korrekte danske kulturelite har for længe siden taget parti for islam. Derfor skal vi af med kristendommen, men også med kulturarven fra hedenold – for at jævne og glatte vejen for islam!