december 14, 2008

Jacob Hougaard positiv til Eid-festen

Når vi i ”multikulturen”s navn godtager religiøse fester for nogle, må vi også gøre det for andre. Det siger borgmester Jacob Hougaard. Man skal i multikulturen ”anerkende og fejre religiøse mærkedage”.
Derfor inviterede han muhammedanerne ind på Københavns Rådhus til en hyggestund for den islamiske Eid-Al Adha, hvor unge muhammedanere fortalte, hvordan de fejrer ”eid” og om deres ønsker om, hvordan København kan bruges til at skabe rammerne for nogle gode eid-al-Ahra- dage.

Mon muselmændene fortalte, hvordan de i hjemlandene uden nogle sarte følelser slagter tusindvis af dyr i store halal blodorgier. Slagteren eller familiefaderen skærer struben over på de ubedøvede dyr, der skrigende kæmper for deres liv. Deres hoveder er vredet mod Mecca, mens en imam fremsiger besværgelser eller familiefaderen råber “Allah-hu-Akbar“.
Alene i Frankrig fik 200.000 får og lam - ifølge officielle opgørelser - halsen skåret over rundt om på gader og pladser. Det franske landbrugsministerium støtter dette offentlige blodbad med 200.000 € - per departement! (amt) for at sikre, at muslimerne ikke slagter dyrene hjemme i badeværelset. Overalt findes derfor telte, hvor muslimerne under opsyn af en dyrlæge kan skære struber over. Den langsomme død ved forblødning under en “fagmands” kniv bliver mange steder optaget og vist på storskærme, således at de muslimske familier rigtigt kan fryde sig ved synet.
En fransk lokalavis fortæller, hvordan 2000 får blev slagtet illegalt på en mark, ganske imod de hygiejniske forskrifter. Mens mændene skærer struber over, leger børnene mellem blodpøle og døende dyr. De islamiske familier optager stolt deres børn på video under blodsudgydelserne og lægger filmene til almen beskuelse på Youtube. Dermed vil de øjensynligt dokumentere at selv de alleryngste synes det er herligt at løbe rundt mellem dyr som lige har fået struben skåret over. I Frankrig er dette offentlige skuespil egentlig forbudt, men af hensyn til de kulturberigende medborgere ser man gennem fingre med det. Det er sygt!

Kilde: Akte Islam via Hodjas blog http://hodja.wordpress.com/

I Norge forsvinder mange hundrede ”sauer” (får), uden at man ved, hvor de bliver af. Men det kan man jo tænke sig til. I Sverige og Danmark bliver får og geder også væk. Måske finder man indvoldene.