december 06, 2008

Situationen er den samme i hele EU.

Ikke så mærkeligt, for det er jo EU, der har aftalt indvandringen med de arabiske lande.
Her er et kik på situationen i Norditalien 27. november 2008:

2000 Euro til de indvandrere, som vil rejse!

Det var noget andet end den ”arbejdskraftreserve”, som præsident Giorgio Napolitano og de industridrivende talte om. De brugte de fremmede til at presse de norditalienske lønninger ned til det laveste niveau i Vesten. I den lille kommune Spresiano i Trevisoområdet overvejer man at tilbyde 2000 Euro til de fremmede, som vil fjerne kommunens bekymringer. Det skriver lokalavisen ”La Tribuna di Treviso”, som har modtaget et avanceret forslag fra et byrådsmelem til Manola Spolverato i Socialnævnet.

Han forklarer, at hvis man giver en familie, der ikke har arbejde, en belønning for at rejse, koster det mindre for kommunen end at betale deres husleje, alle fornødenheder og sygeophold”, d.v.s. alle de sociale udgifter, som gør det muligt for indvandrere at bo her i vort Slaraffenland uden at arbejde.

- - - - - - - nogle firmaer lukker, og mange ansætter ikke mere folk, og listen over arbejdsløse indvandrere vokser fra dag til dag. Sådan står tingene. Spresianos Kommune er i den situation, at den må underholde et voksende antal af fremmede familier og med de aktuelle kaotiske forhold bliver beløbet uoverkommeligt for kommunekassen.

Alene en mor med et barn koster kommunen over 3000 Euro om måneden, og derfor er der penge at tjene, hvis de rejser andetsteds hen, også med en belønning på 2000 Euro. Måske kan
Spolverato løse sit problem på denne måde, men den kommune, der pludseligt ser sig tvunget til at modtage indvandrere fra Spresiano, som ikke bestiller noget, jubler givetvis ikke.