december 05, 2008

Læreruddannelsen katastrofal dårlig i Sverige

Ifølge de svenske TV-nyheder er læreruddannelsen i Sverige så katastrofal dårlig, at man et helt år ikke vil optage nye lærerstuderende, mens uddannelsen laves om. Kun en tredjedel af de nyexaminerede lærere mener selv, at de har ordentlige fagkundskaber.
Reportagen viste flere vordende lærere, som bar slør. Det er helt ved siden af, eftersom de værdier, som slørene signalerer står i modstrid med de demokratske værdier. Som skolen skal formidle. Der er ikke noget forkert i, at folk med muslimsk baggrund bliver lærere, men de skal ikke gøre reklame for sin religion. Islamiske dogmer i kombination med sossernes mangeårige hjernevask vil tage livet af skoleelevernes nysgerrighed og videbegærlighed.

Lærerseminarierne burde nedlægges. De er en slags børnehave for voksne, hvor der ikke undervises i ordentlige fagkundskaber. Lærerstuderende vader rundt blandt gamle 68-pædagoger, som kører deres metodepladder og politisk korrekte manipulationer. Lad universiteterne tage sig af læreruddannelsen.


Kilde: den svenske blog http://everykindapeople.blogspot.com/ 4.12.08Står det bedre til i Danmark?


Se foto fra indgangen til børneafdelingen på Hovedbiblioteket i København.


En islamisk "erobrermoské" med kuppel og minareter er aftegnet øverst. Islam er hævet over alt andet! En rigtig dhimmiindoktrinering til vore skolebørn.


Fot: Snaphanen