december 14, 2008

En Lucia med ravnesort hår

Bloggen Uriasposten oplyser, at man underviser i ”mångkultur” i svensk gymnasium, og en kommentar tilføjer, at det da er ganske naturligt, for også tidligere underviste man jo i statens ideologi, nemlig marxismen.

Svenskerne er meget autoritære og tror på ”den gode stat”, så de er selvsagt med på noderne. Det så vi i går til Luciafesten i Malmø på TV. Det var ikke bare Lucia, nej det var en blandet forestilling, og de unge Luciaterners lyse lange hår blev overskygget af den, der gik i spidsen som selveste Lucia med kulsort hårpragt. Lucia hører godt nok hjemme på Sicilien, vel i en af de tidligere græske kolonier, så måske var det rimeligt...? Hun var i hvert fald ikke muslim, for så havde hun allerede fået halsen skåret over for at deltage i en kristen julefest.

”Mångkultur” er kun en midlertidig foreteelse. Når den har hjulpet magthaverne til det nødvendige kaos, hvor ingen mere ved, hvor de hører til, og man således har splittet den tidligere så homogene svenske befolkning, så kan man gå videre og kræve en monokultur, som kan bringe orden i det hele.

Monokulturen hedder islam.