december 18, 2008

Koranskolen i kælderen

Islamiska kulturföreningens kældermoské i Rosengård i Malmø har været besat siden lejeaftalen udløb den 24. november. Nu har politiet evakueret lokalet. Det blev hørt klager at politiet gik ind med støvler og hunde.

Efter et par dage kom svaret. I Rosengårds politistation blev knust vinduesruder og mange brande blev antændt i opgange og containere i området. Mellem 50 og 100 unge samledes omkring en tankstation, og der blev det kastet brandbomber på politiet. Ifølge politiet deltog omkring 30 AFA-aktivister.

"Där var en massa maskerade personer med palestinasjalar som gick runt och hällde bensin på släpvagnarna och tände på." sds

Venstrefløjen har tilsyneladende tiltrådt Islamisk Jihad.

Den svenske blog Muslimska friskolan om den nu lukkede moske i Rosengård:

"Den islamiske koranskole bliver beskrevet af personalet på det islamiske Center's moské som farlig for skolebørn. De mener, at den islamiske Kulturforenings kældermoské beskæftiger sig med ekstrem islamisme i sin koranskole. Derfor foretrækker de at skolebørn fra deres egen muslimske friskole Ögårdsskolan besøger den store moskés koranskole. Men siden den islamiske kulturförening er ved at infiltrere Ögårdsskolan når de sætter deres børn dér, så går disse børn efter deres forældres opfordring i koranskolen i den islamiske kulturforening i stedet."

Send en kommentar