december 09, 2008

Det kalder venstrefløjen demokrati!

Institut for Menneskerettigheder (IfM)– noget, som burde være nedlagt for længe siden, da det nærmest er at anse for en 5. kolonnevirksomhed – holder 2-dages konference på Kbh.s rådhus i dag og i morgen med Åbent hus.

Meddelelsen gik ud i går mandag den 8. december, og jeg sluttede mig til, at så var konferencen enten tirsdag eller onsdag, for det er jo en gammel prøvet taktik, at man først sender besked ud, når alt er klappet og klart og ens egne meningsfæller er underrettet og vel informeret.
Ja, ganske rigtigt: konferencen foregår både tirsdag og onsdag. Tiden er ikke opgivet, men den kan man vel omtrentlig gætte sig til.

Fremgangsmåden er typisk for det, man i dag kalder demokrati: ”vi har jo underrettet!”

Informationschef (det er godt at give sig selv titler, som kan imponere) for IfM er som bekendt den gamle kommunist Klaus Slavensky, tidl. medlem af DKP.

Formål med konference: få flere farvede ind i landet og ansat, bl.a. arbejder Hassan Preisler på at få farvede ind på Det Kgl. Theater, denne gamle overlevede institution!

Vi har ikke glemt IfM´s invitation til arabere for en dialog og diskutere menneskerettigheder med dem. Det var ved den lejlighed, at SIAD blev overfaldet i en garagekælder på Chr.havn, et overfald, som nær var endt med mord, men som politiet henlagde trods det, at der fandtes visse indikationer.